fbpx
/

Baby shower: Omiljena turska glumica otkrila pol bebe

Turska glumica  Berguzar Korel uskoro će na svijet donijeti svoje treće dijete, a na Instagramu je otkrila da ovaj put očekuje djevojčicu.

Naime, poznatoj glumici, koju smo zavoljeli kroz ulogu Šeherzade, su prijateljice priredile Baby shower, a rozi detalj na torti otkrio je pol bebe.

Samo Bog zna koliko smo ovo željeli. Naša porodica, prijatelji, bliski ljudi… Imamo zdravu i srećnu djecu, a uskoro će nam se pridružiti još jedna djevojčica. Moja prijateljica joj je priredila divan doček. Neka sreća uvijek prati drage ljudi koji se raduju našoj sreću i koji će uvijek biti dio naših života – napisala je ona.

Podsjećamo, Berguzar sa suprugom već ima dva sina, a nedavno je govorila o tome po čemu joj se ova trudnoća najviše razlikuje od prethodnih.

– Trudnoća je istovremeno zastrašujuća i predivna. U nekim stvarima mi je lakše nego u prvoj trudnoći jer znam šta me čeka, ali u drugim stvarima je mnogo teže. Dobila sam 16 kilograma već sada, dok sam u prvoj trudnoći u ovom razdoblju dobila devet ili deset kilograma. Ipak, sve su to slatke brige – rekla je ona.

(Kidsinfo.ba)

Prethodna priča

Godinu nakon porođaja: Pjevačica otkrila kako je smršala 18 kilograma

Naredna priča

Ljeto je počelo: Poznati uživaju u porodičnim odmorima

Najnovije iz Celebrity roditelji

-->