fbpx

Tooth Fairy, ručno rađeni dodaci za mame i bebe: Sigurnost i kvalitet su nam na prvom mjestu

Amra Džeko je samo jedna od poznatih mama koje su za svoje mališane izabrale ručno rađene proizvode Tooth Fairy brenda. Naime, riječ je o bh. porodičnom obrtu u kojem se stvaraju najljepši dodaci za mame i bebe, a čija je priča nastala iz ljubavi prema najosjetljivijoj populaciji, najmlađima.

Jasmina, koja je inicijator i kreator  ovog biznisa nam je na početku razgovora otkrila šta ju je podstaklo da počne s izradom proizvoda koje imaju u svojoj ponudi.

Jasmina: Moje okruženje je ono što me podstaklo da krenem s izradom. Kao majka dvije djevojčice, bila sam u potrazi za brojnim rješenjima slatkih malih problema koji se mogu javiti kod beba. Jedan od njih je nicanje zubića. Pravi odgovor na pitanje: „Zašto ovaj biznis?“ je onaj najjednostavniji – uvijek se najbolje posvetimo onome što nas lično zanima i što nas lično pogađa. Tako je bilo i s prvim iskustvom nicanja zubića mojim kćerkama, koje su svoje prve zubiće dobile u 13. i 15. mjesecu. Možete onda samo pretpostaviti koliko je majka domišljata u namjeri da olakša nicanje prvih zubića, a pri tome vodeći strogo računa da je to potpuno sigurno za djecu, jer su to tvoja djeca u pitanju. I eto te lijepe kombinacije moje upornosti, zanimanja i biznisa proizašlog iz vlastite potrebe. Prve ogrlice glodalice nastale su u junu 2018. godine.

Kidsinfo: Koje to sve proizvode imate u ponudi?

Jasmina: U ponudi imamo vezice za dude, glodalice, ogrlice za mame i bebe, lanac za kolica, baby igraonicu, pločice za slikanje beba i kartice uspomena. Osim ručno rađenih dodataka u ponudi odnedavno imamo i BIBS dude, te silikonske siperke za bebe, a uskoro će biti i još noviteta.

Kidsinfo: Kada biste svoj brend trebali da predstavite u kratkim crtama šta biste o njemu i ponudi koju imate rekli?

Jasmina: Uvijek se trudimo biti pepoznatljivi, jedinstveni i autentični. Naši proizvodi su, prije svega, sigurni za mališane. Trudimo se proširiti ponudu i pratiti evropske standarde. Kvalitet i iskrena uključenost u vlastiti rad daju vidljive rezultate. Pratimo potrebe ciljne publike i klijentele i odgovaramo na njih maksimalno odgovorno i profesionalno.

Kidsinfo: Koje materijale koristite kada je riječ o proizvodima koje izrađujete?

Jasmina: Za izradu proizvoda koristimo silikonske i drvene perle, te drvene perle presvučene pamučnim koncem, ručno izrađene koje kupujemo lokalno. Naše drvene glodalice, također, kupujemo lokalno i pokušavamo uključiti i ostale kreativce i, naravno, podržati male biznise koliko je to moguće.

Kidsinfo: Koji je Vaš najtraženiji proizvod?

Jasmina: Naši najtraženiji proizvodi su silikonske vezice za dude i baby igraonica. Nakon toga bih izdvojila kartice uspomena, te pločice za slikanje beba. Uz vezice mame često kupe i dude.

Kidsinfo: Šta mislite da je proizvode koje imate u svojoj ponudi izdvojilo u odnosu na neke slične koji se mogu naći na tržištu?

Jasmina: Autentičnost, inovativnost, sigurnost i kvalitet. Ali, opet podvlačim, na prvom mjestu su sigurnost i kvalitet proizvoda, s obzirom na to da su namijenjeni našoj najosjetljivijoj populaciji.

Kidsinfo: U kojem pravcu biste voljeli da se Vaš brend dalje razvija i planirate li dodatno proširiti svoju ponudu?

Jasmina: Rastemo, to je najvažnije. Ostajemo pri ponudi za bebe i djecu. Spremili smo dosta noviteta, ali još uvijek ne bih otkrivala šta se to „krčka“.

(Kidsinfo.ba)

Prethodna priča

Jovana Joksimović proslavila 40. rođendan: Kako sam zrelost pretvorila u mladost

Naredna priča

Mame blogerice pišu za Kidsinfo: Savjeti o trudnoći i majčinstvu koje nismo tražile

Najnovije iz VIJESTI

-->