fbpx
/

Maja Šuput postala mama

Poznata pjevačica Maja Šuput i njen suprug Nenad postali su roditelji dječaka.

Naime, kao prenose hrvatski mediji, Maja je na svijet donijela zdravog sina teškog oko 2.900 grama, a rodila ga je carskim rezom.

Podsjećamo, ovo je Maji i Nenadu prvo dijete, a upravo je trudnoća tema o kojoj je pjevačica rado govorila na svom Instagram profilu.

– Dan koji nam je promjenio život. To jutro saznala sam da sam trudna i od apsolutnog šoka, uzbuđenja i jednog potpuno neopisivog stanja uma jedino što sam uspjela na brzinu jeste nacrtati ovu mega likovnu umjetnost na trbuhu da tako saopštiim mužu da će postati otac. Toliko su mi se ruke tresle da nisam uspjela stisnuti “rec” kad je ušao iako sam mobitel postavila na pravo mjesto… Njegovu zbunjenu facu nikada neću zaboraviti, samo je uspio nakon nekoliko trenutaka reći BEBA???? I počeo plakati. Onda smo malo plakali u duetu – napisala je Maja ispod fotografije kojom je otkrila da je u drugom stanju.

Govorila je i o tome plaši li je porođaj.

– Nisam razmišljala o porođaju i kako će to proći. Premalo sam u drugom stanju i meni je trenutno samo bitno kako će proći sedmica za sedmicom. To je stanje u kojem želiš da sve bude dobro. Ne razmišljam još o porođaju i mislim da će me ta panika uhvatiti, vjerovatno, mjesec prije termina. Ne bih se sad zastrašivala s onim scenama iz raznih filmova i pričama koje sam čula od mnogo žena – rekla je ona u jednom od intervjua.

No, to svakako nije sve što je sa svojim pratiteljima dijelima. Naime, Maja je otvorila i vrata svoga doma, te na Instagramu pokazala kako su uredili sobu za sina.

(Gloria.hr, Kidsinfo.ba)

Prethodna priča

Treći val korona virusa donio znatno povećanje broja zaražene djece

Naredna priča

Sanja Petrović, majka dječaka s rijetkim Lesch Nyhan sindromom za Kidsinfo: Snagu smo dobili kada smo se pomirili s njegovim stanjem

Najnovije iz BEBE

-->