fbpx

Poznata manekenke o porođaju kod kuće: Najluđa bol u mom životu

Poznata manekenka Gigi Hadid je prije nekoliko mjeseci na svijet donijela svoje prvo dijete, kćerku Khai. U intervjuu koji je dala za Vogue Gigi je po prvi put otkrila kako je izgledao njen porođaj kod kuće.

Naime, ona je prvo trebala da se porodi u jednoj bolnici u New Yorku, ali zbog pandemije korona virusa njena mama i sestra ne bi mogle prisustvovati porođaju, što za Gigi nije bilo opcija. Upravo zbog toga je izabrala da se porodi u kućnim uslovima.

Znala sam da će to biti najluđa bol u mom životu, ali morala sam joj se predati pa sam pomislila:„Tu smo gdje jesmo“, i svidjelo mi se. Moja babica me pogledala i rekla da ja to mogu, da sam ionako prešla trenutak do kojeg sam mogla dobiti epiduralnu, pa sam nastavila napinjati se. Znam da su se moja mama, Zayn i Bella ponosili mnome, ali u određenim trenucima sam ih vidjela prestravljene – kazala je ona.

Podsjećamo, Gigi je kćerku dobila s poznatim muzičarem Zaynom Malikom koji je, nakon 14 sati porađanja, bio prvi koji je kćerku uzeo u naručje.

(azra.ba, Kidsinfo.ba)

Prethodna priča

Više djece u predškolskim ustanovama, manje u školama

Naredna priča

Za roditelje i učenike: Mobilna android aplikacija „EDUIS eDnevnik“.

Najnovije iz Porod

-->