fbpx
/

Pružite svojim mališanima nezaboravno djetinjstvo uz IXOX šatore

Ukoliko želite svojim mališanima da pružite nezaboravno djetinjstvo, preporučujemo vam da im nabavite IXOX šator.

Naime, IXOX šator je kutak kreiran samo za mališane, a stvara im osjećaj sigurnosti, te ih uči odgovornosti i organizaciji obzirom na to da nastoje da u prostoru koji je samo njihov imaju sve pod kontrolom, te da sve bude na svom mjestu.

Naša vizija je unijeti radost u svačiji dom i to uspjevamo već duže od tri godine. Svaki šator je rađen sa puno ljubavi, a dezen i ukrase radimo prema želji klijenta. Često kažemo da je IXOX šator “velikaa igračka” koja neće brzo dosaditi mališanima i puno bolja stvar od mobitela ili tableta jer se djeca igraju, maštaju i zabavljaju – poručuju proizvođači.

Dimenzije šatora su 100 cm x 100 cm, h=150cm, a to znači da je dovoljno velik da primi najdraže igračke i da ugosti odabranu raju Vaših mališana.

Bitno nam je da su svi materijali sigurni za djecu, tako da se naši šatori sastoje od: 1. Štapova – netretirano drvo,  2. Pamučne tkanine (100%) i 3. Podloge koja je mekana spužva sa obje strane tapaciranakažu.

Šatori se lako sklapaju i rasklapaju tako da ih možete ponijeti bilo gdje da idete (na plažu, livadu, vikendicu, planinu…) Šatori su idealan poklon za rođendan, Novu godinu ili bilo koju zabavu. Obradujte svoje mališane sa ovakvim poklonom i pružite im mjesto u kojem neće biti granica njihovoj mašti i zabavi.

– Javite nam se putem Instagrama, FB profila ili direktno na broj telefona 061 679 722. Tu smo da za Vas napravimo poseban šator koji će krasiti bilo koji prostor i mališanima osigurati igru i smijeh do neba – zaključuju.

(Kidsinfo.ba)

Prethodna priča

Video: Putevima Hercegovine

Naredna priča

Harunko: Domaće kašice po želji Vas i Vaših mališana

Najnovije iz Igračke za djecu

-->