fbpx

Rad od kuće tokom pandemije? Savjeti za radni ured vaših snova

Dobar radni sto koji odgovara prostoru i potrebama za rad od kuće, a i budžetu, vrlo je teško pronaći, a obzirom da je rad od kuće za mnoge roditelje današnja pandemijska realnost pripremili smo vam nekoliko savjeta kako da preuzmete stvari u svoje ruke i ako treba, sami napravite svoj idealni radni sto!

Na stranici prigodnog naziva „nesalomljivi“ možete pronaći tutorijal sa uputstvima kako izgraditi predivni „Campaign“ sto prepoznatljiv po svoj nordijskom dizajnu i jasnom granicom na kraju ploče koja spriječava da stvari padnu sa stola. Na ploči stola je dovoljno prostora i za laptop i za monitor, kao i za prateće sitnice poput lampe.. Također naćićete uputstva i za skladišnu jedinicu u kojoj možete držati papire i manje kancelarijske stvari.

Опис није доступан.

Ako u vašem stanu ili kući nema dovoljno vremena za „campaign“ sto ili bilo koji standardnih dimenzija onda možete isprobati opciju „Visećeg“ stola. Sto koji vam prezentiramo je veoma efikasan za male prostore i može pronaći svoje mjesto u različitim prostorijama od spavaće sobe do dnevne bez potrebe da mijenjate raspored namještaja. Iznimno ga je jednostavno napraviti: zahtjeva dasku, 2 L profila, nekoliko šarafa, malo konopca i alke za konopce. Sve detaljemožete pronaći na ovom linku .

Опис није доступан.

Ovaj dupli sto je prilično cool jer ima iznimno jednostavan dizajn i lako ga je napraviti. On je u biti samo jedna dugačka polica koja se proteže od zida do zida. Možete je postaviti ispod prozora i podesiti visinu ploče kako želite.  Pogodna je i da je dvije osobe koriste u isto vrijeme. Posjetite imgur za više detalja. 

Опис није доступан.

Ako želite radni sto koji možete koristiti i stojeći (što je dobro za sve nas koji imamo problem sa kičmom i leđima) onda trebate izraditi „radni sto za stajanje“    Ova vrsta stolova je popularna zbog opcija podešavanja visine koje omogućavaju svom korisniku da bude aktivniji kao i svjesniji položaja tijela u kojem radi. Oni također znaju biti skupi tako da ako vodite računa o budžetu pogledajte ovaj youtube video za inspiraciju kako da sami napravite svoj primjerak.

(Kidsinfo.ba) 

Prethodna priča

Adrenalin park u Pionirskoj dolini bi trebao biti završen do kraja augusta

Naredna priča

Predstavom "Maslinova grana" MTM obilježava Međunarodni dan mladih

Najnovije iz RODITELJI

-->