fbpx

Upoznajte jednogodišnjeg kuhara koji ima više od milion pratitelja na Instagramu

 
Na njegovom Instagram profilu “Kobe eats” stoji da dječak voli kuhati, jesti i istraživati nove recepte. Kobeova majka, Ashley Wian, rekla je za CNN da je počela dijeli videe kako bi umijeće svog sina pokazala prijateljima i rodbini.

Kuhanje je samo jedna od mnogih praktičnih stvari koje Kobe radi kod kuće. Toliko se zabavlja kad to radi da sam ga odlučila snimati kako bih videe podijelila sa svojim prijateljima i porodicom. Krajem februara pokrenuli smo njegov profil na Instagramu. Do aprila je imao 200 pratilaca a onda je proj pratitelja počeo da raste 100K, 200K, 500K… ovo definitivno nismo očekivali –  kazala je Wian.

 
Wian je kazala i kako joj je drago kada čuje da njen sin nasmijava mnogo ljudi širom svijeta.

Osjećam da radimo nešto dobro kao roditelji. Drago nam je što ima sposobnost da nasmije ljude. Također nam je drago što smo ohrabrili roditelje da odvedu svoju djecu u kuhinju i tako provode vrijeme zajedno – kazala je.

Njegova mama rekla je i kako Kobe obožava kuhinju i da je to njegovo savršeno mjesto da uči i istražuje.

 
Istražuje nove sastojke, osjeća nove teksture, uči praktične vještine poput izlijevanja, kidanja i mjerenja. Zbog toga je sve ovo počelo, još jedna praktična stvar iz koje se može toliko naučiti. Usavršio je jako mnogo motoričkih sposobnosti. A nered? Pa to je samo nered i može se očistiti, a sjećanja koja napravimo trajat će zauvijek – rekla je. 

Inače, Kobe obožava fotoaparat i testiranje sastojaka, a njegova omiljena hrana je sve sa sirom. Jedan od videa ovog simpatičnog mališana pogledajte ovdje. 

 
(Klix.ba, Kidsinfo.ba) 
Prethodna priča

PROI: Svako šesto dijete u BiH u dobi od 13 do 15 godina je stalni pušač

Naredna priča

Psihologinja otkriva kako razilikovati hiperaktivno od razmaženog djeteta

Najnovije iz Ostalo

-->