fbpx

Severina o sinu: Od subote čekam i molim da vidim dijete

Poznata hrvatska pjevačica Severina na svom je Instagram profilu objavila potresnu i emotivnu poruku u kojoj je otkrila da je u situaciji u kojoj moli da vidi sina Aleksandra. 

Došla sam u Srbiju jer je otac mog sina odlučio ovdje provesti cijelu sedmicu, a kako bih sina vidjela barem u sudski određenim terminima, u utorak i četvrtak od 15 do 20 sati, kao i sljedeći vikend od subote koji je moj. Pristala sam ne želeći dodatne probleme, jer stalno trpim prijetnje, podmetanja i blaćenja koja prenose razni tabloidi. Od subote čekam i molim da vidim osmogodišnje dijete koje nije vidjelo majku punih pet dana. Nije mi dopustio u subotu, u nedjelju je rekao da je kod svoje braće i da će mi ga dati u ponedjeljak. Onda se predomislio. I kada je konačno došlo danas, dan kada ne plačem, umjesto da zagrlim rođeno moje, otac je proglasio samoizolaciju Aleksandra i sebe, zbog očevog putovanja u Austriju 7. i 8. marta, o kojem me nije izvjestio. Kako sam od tada bila dva puta sa sinom, upozorila sam ga na to i na sudsku odluku. I došla sam pred njegovu beogradsku adresu, ali dalje od ulaznih vrata nisam mogla. Nije čak dao ni da mi oko moje mahne kroz balkon ili vrata – napisala je ona. 

Video koji je Severina podijelila pogledajte ovdje. 

Podsjećamo,  Severina je krajem prošle godine privremeno  izgubila starateljstvo nad sinom Aleksandrom. Sud u Zagrebu tada je odlučio da će njen sin Aleksandar ubuduće živjeti s ocem, biznismenom Milanom Popovićem. S majkom će dječak provoditi  po 88 sati mjesečno, javili su tada hrvatski mediji.  

(Kidsinfo.ba) 

 
Prethodna priča

Domaća zadaća: MATEMATIKA – Zadaci za eksternu maturu od 6. do 9. razreda

Naredna priča

Dogs Trust u BiH zbog korona virusa obustavlja sve programe do daljnjeg i svima želi da budu sigurni i ostanu zdravi

Najnovije iz Samo za Mamu

-->