fbpx

Camila Coelho podijelila iskustvo: Epilepsija i trudnoća

Camila Coelho, jedna od najpoznatijih svjetskih influenserica, nedavno je obradovala fanove tako što je podijelila vijest da je u drugom stanju.

Ona nije krila da joj je najveća životna želja uvijek bila da se ostvari u ulozi majke, no glavna prepreka na tom putu bila joj je epilepsija, bolest od koje boluje od svoje devete godine.

Počela sam osjećati veliku tjeskobu i strah da nikada neću moći zatrudnjeti. Sjećam se, svaku menstruaciju sam preplakala – kazala je Camila u jednom intervjuu.

Otkrila je da ni sada nije očekivala da će ostati u drugom stanju.

Bojala sam se razočaranja. A kad sam vidjela nasmijanog Icara koji me dugo grli, nisam mogla plakati jer sam bila u šoku. Jesam li stvarno trudna? Stvarno sam trudna! – otkrila je Camila.

Ona je, kako je ispričala, zbog dijagnoze epilepsije uradila sve potrebne analize kako bi bila sigurna da je beba OK.

Uprkos svoj vjeri i tome što sam zatrudnila kao što sam sanjala, nisam mogla kontrolirati strah ili tjeskobu koji su me obuzeli. Željela sam biti sigurna da je s bebom sve OK. Osjećala sam se krivom što sam se ponekad probudila tužna i nastavila plakati. Ne znam jesu li to bili hormoni, ali ta tjeskoba je nestala tek prije nekoliko sedmica, nakon nekih pretraga – rekla je Camila.

Beba Coelho treba da se rodi ovog ljeta.

(azra.ba, Kidsinfo.ba)

Prethodna priča

Nejra Džombić Abdagić za Kidsinfo: Vodič za vježbanje tokom trudnoće

Naredna priča

Čekali su blizance: Ronaldo i Georgina dobili kćerku

Najnovije iz TRUDNOĆA

-->