fbpx

Njegica Balorda Moro: Šest mjeseci ljubavi

Miss Bosne i Hercegovine za 2004. godinu, Njegica Balorda Moro, na svom je Instagram profilu napisala emotivnu poruku povodom toga što je njena kćerka Kalina napunila šest mjeseci.

Malo kasnimo s objavom, ali smo juče slavili cijelih šest mjeseci ljubavi, pa između puzanja i pokušaja da sjedimo ne stigosmo da postavimo fotkice. Poklanjajte ljubav i pažnju svaki dan, bez obzira na datum – napisala je ona.

Podsjećamo, Njegica uz kćerku Kalinu ima i sinove Nauma i Simona. U jednom od intervjua je otkrila da je priželjkivala da joj i treće dijete bude sin.

– Prije svega, moram reći da sam priželjkivala da i ovog puta rodim sina. Imala sam utisak da sam ja predodređena da budem mama dječaka i s obzirom na to da sam ja zaljubljena u njih dvojicu od momenta kada sam ih vidjela, potajno sam maštala kakav će biti treći. Moj suprug je od prve trudnoće priželjkivao djevojčicu. Međutim, kada sam saznala rezultate testa, obuzela me je tolika količina emocija da nisam mogla vjerovati da ću zaista dobiti kćerku. Kalina je u naš dom došla prije pet mjeseci. Mislim da se ništa ljepše nije moglo desiti. Svi smo se raznježili, ona je postala centar našeg svijeta. Pogotovo mog starijeg sina Nauma. On me je sve vrijeme u toku trudnoće ljubio u stomak. Zbog toga je danas veoma privržen njoj – kazala je Njegica.

Nije krila da je, kada je riječ o njoj i suprugu Nevenu, ona strožiji roditelj.

– Ja sam strogi policajac i uvijek sam znala da ću biti takva. Nikada nisam voljela vidjeti razmaženo i nevaspitano dijete, kojem čovjek ništa ne može da objasni. Majka sam dvojice dječaka, i morala sam u startu uspostaviti autoritet, jer kada im je sve dopušteno stvari brzo izmaknu kontroli. Za sada to dobro funkcioniše. Dobro je da i suprug i ja sve to izbalansiramo. Djeca moraju da znaju da postoji autoritet i da se nauče poštovati starije, te kako se ponašati u gostima, na ulici i u kući – kazala je.

(Kidsinfo.ba)

Prethodna priča

Naomi Campbell prvi put pokazala kćerku

Naredna priča

UNICEF BiH: Roditelji u pokretu

Najnovije iz RODITELJI

-->