fbpx

Maja Munda: Emotivna poruka posvećena kćerki

Poznata voditeljica Maja Munda na svom je Instagram profilu objavila fotografiju na kojoj pozira s kćerkom Lanom, a ispod je napisala emotivnu poruku.

Danas u mom naručju, zauvijek da budeš u mom zagrljaju. Voli te mama – napisala je Maja.

Podsjećamo, Maja ima i starijeg sina Maka, a u jednom od intervjua je otkrila šta joj je najvažnije kada je odgoj njenih mališana u pitanju.

– Da dijete bude kulturno. To mi je na prvom mjestu i naravno da odrasta u zdravom okruženju ispunjenom ljubavlju porodice – kazala je Maja.

Ona je mladim mamama poručila da ne obraćaju puno pažnju na okolinu, te da se, kada je odgoj djece u pitanju, vode isključivom svojim osjećajem.

– Mislim da svaka mama svom djetetu želi najbolje, ono što ona zna  i misli da je najbolje. Vidim da danas mnogo osuđuju mame da li su i koliko posvećene posebno one koje se brzo vrate poslovnim obavezama, ali mislim da je zaista sve individualno i da svaka mama treba prije svega uspostaviti vezu sa svojom bebom, upoznati je i procijeniti kada i koliko joj je potrebna. Postoje bebe koje  od rođenja žele stalno biti uz mamu, obično se to veze za dojenje, pa kažu ako je spustim ona plače. To je zato što beba želi toplinu, osjeća se zaštićeno i spokojno u vašim rukama, ako ste u mogućnosti pružite im to. Jako brzo odrastu i izađu iz vašeg naručja – rekla je.

(Kidsinfo.ba)

Prethodna priča

Anita Čaušević, majka 20-godišnjaka s poteškoćama u razvoju za Kidsinfo: Zbog njegovog osmijeha vjerujemo u bolje sutra

Naredna priča

Mirela Jusić Dreković, žena koja je u prvoj trudnoći doživjela moždani: Rizikovala sam zbog zdravlja, ali je želja za drugim djetetom bila veća

Najnovije iz RODITELJI

-->