fbpx

Kids fashion days i posebne ponude u Importanne centru

Sa velikom radosću i zadovoljstvom pozivamo vas na na 6-ti po redu KIDS FASHION DAYS u Importanne centru Subota, 06.11.2021. godine u 13:00 h a koji je u organizaciji modne agencije Nova Mas i Marketing agencije WE. Na 6. po redu KIDS FASHION DAYS-u će vam se predstaviti brendovi Importanne centra: Blukids Sarajevo, Lindex Bosna i Hercegovina , Tiffany Carpisa & Carpisa GO kao i Friendly Fire Sarajevo

Ovaj put sprecifičan poziv je usljedio jer će se istog dana održati i aukcijska prodaja modela modne dizajnerice Emine Husedžinović, kao i dres Edina Đeke i Damira Đumhura a sva sredstva prikupljena prodajom će se donirati fondu Zajedno smo sigurne koji je osnovala Fondacija Lokalne demokratije iz Sarajeva a koji je isključivo namjenjen pomaganju ženama i djeci žrtvama nasilja. Savršene modele i predivan ugođaj će ovog puta predstaviti mali i veliki manekenki modne agencija NovaMas iz Sarajeva!

Svi brendovi Importanne centra koji će se predstaviti ovaj put su za vas spremili i posebne ponude a prva sa kojom vas želimo obradovati jeste da u CARPISA & CARPISA GO prodavnicama još uvijek možete pronaći 20% popusta na drugi kupljeni artikal jer CARPISA slavi svojih 20 godina postojanja. Prodavnice Tiffany vas čekaju sa popustom od 20 % na kompletan asortiman. A Blukids poručuje da pozovete svoje mališane i nastavite čitati  𝗢𝗡𝗟𝗜𝗡𝗘 𝗦𝗛𝗢𝗣 je počeo sa radom.  Udobno se smjestite, odaberite željenu kategoriju i birajte njihove nove favorite, nikada jedostavnije. // Iskoristite 𝟭𝟬% 𝗽𝗼𝗽𝘂𝘀𝘁𝗮 na prvu kupovinu nakon registracije i 𝗯𝗲𝘀𝗽𝗹𝗮𝘁𝗻𝘂 𝗱𝗼𝘀𝘁𝗮𝘃𝘂 na adresu za sve račune iznad 50 KM.  https://tiffany.co.ba/blukids/  Uđite u Blukids svijet!

Ovog puta iz Lindexa vam dolazi novi heroj Vašeg ormara? Dobar model hlača može biti pravi spasioc u Vašem ormaru. Pogledajte njihove modele hlača i odaberite svoje favorite, sada po 20% nižoj cijeni. UNIPAN parketi ove jeseni za Vas su spremili akciju Jesen/Zima do -40% uz posebne pogodnosti na ugradnju, dok vas vaša i naša FIONA očekuje sa novom kolekcijom Jesen/Zima.

U Frizerland prodavnici potražite redovne akcijske ponude a u KONZUM IMPORTANNE – Galerija okusa obavljajte kupovinu uz 1h besplatnog parkinga! Hello Baby se pobrinuo da ovog puta uživate u novootvorenoj prodavnici na 140 m2 pa vas pozivamo da ih posjetite na +1/Meznin gdje možete pronaći superslatke proizvode i opremu za bebe, kao i neodoljive dječije igračke najpoznatijih svjetskih premium brendova.

Sigurno da nećete propustiti posebne ponude i nove kolekcije u vašem i našem Cesars Improtanne, 5th Avenue, MARGO, LA DONNA& ALEX MAX & GERRY WEBER, PENTI BIH. Ukoliko ste u vašu kupovinu krenuli sa vašim mališanima ovog puta ćete imati dosta bogatiju ponudu gdje ostaviti iste dok obavljate šoping jer u našoj GAMING areni FRIENDLY FIRE vaši tinejdžeri mogu igrati omiljenu igricu.

Da bi ugođaj bio potpun i nezaboravan INOMA CONCEPT STORE će se pobrinuti da svaka dama pronađe nešto za sebe, dok će KARE Sarajevo i VICKO BH ponuditi najbolje što vam treba za preuređenje vašeg doma.  U prodavnici sportske odjeće i obuće INN SPORT moći ćete pronaći veoma bogatu ponudu i za djecu i za odrasle.

Idealan trenutak za sve drage dame koje su u stalnoj potrazi za savršenom frizurom i ovog puta vas čeka profesionalni tim u Frizerskim salonima KS. Kako bi vaša ljepota bila potpuna ne zaboravite i usluge našeg kozmetičkog salona SELAWY a za one koji žele mrvicu sunca više posjetite SUNLIGHT Beauty Studio na +1/Mezanin!  U prodavnicama UNI-EXPERT d.o.o ćete moći pronaći posebne ponude i pakete pri kupovini dok u prodavnicama UNIVERZALNO.com čeka Vas veoma bogata ponuda telefona i IT tehnologije. Posjetite i naše druge prodavnice: WATCH LINE-a, TOPSHOP, MUSCLE FREAK, CM – Cosmetic Market, Apoteke Sarajevo i Juice & Smoothies. 

Svakog dana čeka vas I veoma bogata ponuda naših ugostitelja: restoran THE PLACE, MILKMAN HOUSE, MARCAFFE, COFFEE 04 i Caffe Ambient-a. Uz sve navedeno u garaži Importanne centra na etaži -3 svake Subote Autopraonica AUTOPUTZZER INN za vaše ljubimce na 4 točka ima PROMO CIJENE za pranje automobila.

Vaš Improtanne centar – centar modernog življenja!

(Kidsinfo.ba)

Prethodna priča

Ivona Aleksić za Kidsinfo: Radujemo se četvrtoj kćerki

Naredna priča

Kanton Sarajevo: Preporučena vakcinacija djece starije od 12 godina

Najnovije iz VIJESTI

-->