fbpx

Amra Džeko: Sva djeca na okupu

Ako je suditi po njenim objavama na Instagramu, bh. manekenka Amra Džeko trenutno uživa u vremenu koje provodi sa djecom.

Naime, ona se s kćerkama Sofiom, Unom i Dalijom, te sinom Danijem, trenutno nalazi u Parizu, a vesela petorka uživa u obilasku znamenitosti. Ovo putovanje idealna je prilika za okupljanje s obzirom na činjenicu da Amrina najstarija kćerka Sofia od ove godine, zbog studija, živi u Americi.

– Moja beba sutra kreće na fakultet. Ponosna sam na to u kakvu mladu damu si izrasla. Uvijek si puna empatije, sa savršenim instinktom kada je potrebno “pročitati” ljude i situacije. Volim tvoju ambiciju i to koliko si samostalna. Divna si na toliko nivoa, moja mala djevojčice. To što te ostavljam u dalekom Los Angelesu je najteža stvar koju sam ikada uradila, ali morala sam te pustiti da raširiš svoja krila i pronađeš svoj put. Sijaj bebo moja, sijaj -napisala je ona ispod jedne od fotografija.

Podsjećamo, Amra je za naš magazin govorila o roditeljstvu nakon rođenja kćerke Dalije.

Dolazak svakog novog djeteta me činio mirnijom i staloženijom, obzirom da sam imala iskustva u majčinstvu. Ali ono što je sigurno najdivnije od svega jeste da me svako novo dijete činilo još boljom osobom. Spoj bezuslovne ljubavi i ogromne odgovornosti napuni ženu nekom posebnom moći i zaista je malo toga, ili ga nema, što jedna majka ne može uraditi – kazala je ona tada.

Cijeli intervju s Amrom pročitajte ovdje, a u nastavku vam donosimo neke od fotografija koje su podijelili iz Pariza.

(Kidsinfo.ba)

Prethodna priča

Mirka Vasiljević: Duže mi je trajala vožnja do bolnice nego sam porođaj

Naredna priča

Na kafi sa stručnjakinjama: Suživot sa svekrvom i svekrom

Najnovije iz RODITELJI

-->