fbpx

Ljetna šoping ponuda: Zadnji sezonski popusti do 50% i besplatan parking

U periodu od 09 do 31.08.2021.god u Importanne centru čeka vas „Ljetna šoping ponuda“ sa zadnjim sezonskim popustima i do 50%. Mnogi naši brendovi vam ovog mjeseca spremaju sezonske popuste pa stoga vas želimo pozvati da posjetite 5th Avenue multibrand concept store i potražite popuste do 50 % kao i posebnu ponudu zadnjih kolicina na ponudi već od 20,00 KM do 90,00 KM! Posebni popusti do 50% ovog puta vas čekaju u Blukids, CARPISA & CARPISA GO prodavnicama. Prodavnice Tiffany, Lindex, Ulla Popken čekaju vas sa popustima već od 20%!

Ovom prilikom želimo najaviti i svečano otvaranje Hello baby prodavnice u drugoj polovini mjeseca Avgusta a koja samo za vas donosi jedinstvenu ponudu najpoznatijih svjetskih brendova. Radi se o trgovini za djecu i bebe koju su pokrenuli mama i tata inspirisani svojim dvogodišnjim sinom i čarobnim svijetom njegovih igračaka. U Hello Baby web shopu www.hellobaby.ba i trgovini u Importanne centru u Sarajevu, na 1. spratu moći ćete  pronaći superslatke proizvode i opremu za bebe, kao i neodoljive dječije igračke najpoznatijih svjetskih premium brendova. Odabrali s ljubavlju mama i tata.” je poruka koju ovaj brend nosi sa sobom.   

Fiona ovog puta samo za vas priprema jedinstveno sniženje 30% na određene artikle sa brendovima kao što su: Ipekyol, Gizia, Machka, Serpil, adL, Perspective i Cransel a u njihovoj prodavnici možete potražiti i mnoge druge svjestke brendove koji su namjenjeni modernoj poslovnoj ženi! FRIZERLAND vas čeka sa brojnim novitetima ovog ljeta a u potpuno novom i preuređenom KONZUM IMPORTANNE – Galerija okusa uživajte svakog dana uz 4h besplatnog parkinga u periodu od 19:00 do 23:00 h!

Kako novi brendovi, popusti i nove kolekcije nisu sve što smo Vam spremili ovog puta želimo vas pozvati da nam se pridružite 13.08.2021 godine od 11:00 h ispred Importanne centra na Fabrika Coffee Shop Days-u gdje ćete imati priliku tokom cjelog dana da degustirate razne vrste hladnih i toplih napitaka ovog brenda. Dobor nam došli! 

Sigurno da nećete propustiti posebne ponude i nove kolekcije u vašem i našem Cesars Improtanne, MARGO, LA DONNA& ALEX MAX & GERRY WEBER, PENTI BIH. Ukoliko ste u vašu kupovinu krenuli sa vašim mališanima ovog puta ćete imati dosta bogatiju ponudu gdje ostaviti iste dok obavljate šoping jer u našoj GAMING areni FRIENDLY FIRE vaši tinejdžeri mogu igrati omiljenu igricu a oni nešto mlađi neka uživaju u PIN PON KIDS dječijoj igraonici. Da bi ugođaj bio potpun i nezaboravan INOMA CONCEPT STORE će se pobrinuti da svaka dama pronađe nešto za sebe, dok će KARE Sarajevo i VICKO BH ponuditi najbolje što vam treba za preuređenje vašeg doma.  U prodavnici sportske odjeće i obuće INN SPORT moći ćete pronaći veoma bogatu ponudu i za djecu i za odrasle kao i svjetski poznate modne brendove kao što su: Reebook, Nike, Puma, Skechers i drugi.

Idealan trenutak za sve drage dame koje su u stalnoj potrazi za savršenom frizurom i ovog puta vas čeka profesionalni tim u Frizerskim salonima KS. Kako bi vaša ljepota bila potpuna ne zaboravite i usluge našeg kozmetičkog salona SELAWY a za one koji žele mrvicu sunca više posjetite SUNLIGHT Beauty Studio na +1/Mezanin!  U prodavnicama UNI-EXPERT d.o.o ćete moći pronaći posebne ponude i pakete pri kupovini dok u prodavnicama UNIVERZALNO.com čeka Vas veoma bogata ponuda telefona i IT tehnologije. Posjetite i naše druge prodavnice: WATCH LINE-a, UNIPAN d.o.o, TOPSHOP, MUSCLE FREAK, CM – Cosmetic Market, Apoteke Sarajevo i Juice & Smoothies.  

Svakog dana čeka vas I veoma bogata ponuda naših ugostitelja kao što su: MILKMAN HOUSE, MARCAFFE, COFFEE 04 i Caffe Ambient-a. Uz sve navedeno u garaži Importanne centra na etaži -3 svake Subote Autopraonica AUTOPUTZZER INN za vaše ljubimce na 4 točka ima PROMO CIJENE za pranje automobila.

Vaš Improtanne centar – centar modernog življenja!

(Kidsinfo.ba)

Prethodna priča

Mame blogerice pišu za Kidsinfo: Ne navikavam bebu na ruke, već na ljubav

Naredna priča

Naida Bojnakova za Kidsinfo: Ne vodim se kulturom i običajima kada je roditeljstvo u pitanju

Najnovije iz VIJESTI

-->