fbpx

Počinje upis novih polaznika na Brainobrain akademiju za djecu!

Mjesec april je vrijeme kada se predškolarci testiraju za upis u školu, pa je samim tim idealan trenutak da razmislite o upisu svog djeteta na Brainobrain akademiju za djecu.

Upoznavanje sa vršnjacima, timski rad, sticanje socijalnih kompetencija, razvijanje odnosa prema grupi i autoritetu, sticanje radnih navika i učenje kroz zabavu – sve to možete dobiti upisom djeteta u Brainobrain program. Vaše dijete će, osim znanja i zabave, povećati svoje samopouzdanje i spremno se suočiti sa izazovima koje donosi nova školska godina.

Ovo je program koji prvenstveno pomaže djeci da razviju koncentraciju, samopouzdanje, kreativnost, bolje pamćenje, kao i aritmetičke vještine. Pored toga, jača socijalizaciju djece kao i osjećaj poštivanja različitosti.

Brainobrain program je namjenjen djeci od 4 do 14 godina. Radi se u manjim grupama od 5 do 10 polaznika, što omogućava individualan pristup svakom djetetu i maksimalnu posvećenost. Nastavu vode certificirane trenerice koje nastavu čine zabavnom, te je prilagođavaju uzrastu i interesovanju djece. Nastava se održava jednom sedmično u sesijama od po 120 minuta, gdje roditelji mogu biti sigurni da im djeca dva sata rade nešto izuzetno korisno i zabavno, uz potpunu posvećenost trenerica.

U ovom vremenu pandemije gdje je socijalni kontakt sveden na minimum, iznimno je važno potaknuti djecu na druženje i zajedničke aktivnosti, što Brainobrain program u potpunosti omogućuje. Nastava se odvija u većim, prozračnim prostorijama uz poštivanje svih epidemioloških mjera.

Radujemo se novim polaznicima i širenju naše Brainobrain porodice. Dobro nam došli!

Sve dodatne informacije vezane za prijavu i Brainobrain program možete dobiti pozivom na broj 033 637 290 ili putem emaila brainobrain@mladi.org. Informacije su dostupne i na web stranici www.brainobrain.ba

(Kidsinfo.ba)

Prethodna priča

Poznati glumac dobio drugo dijete: Sretan sam i uživam u tome

Naredna priča

Otkriveno ime koje će Damir Džumhur dati sinu

Najnovije iz VIJESTI

-->