fbpx

Sara Bero o kćerki: Ovo s vama nisam prije podijelila

Nije tajna da je Sara Bero jedna od najpopularnijih regionalnih ličnosti na Instagramu, a njenoj popularnosti su, između ostalog, doprinijele i tri preslatke kćerke, Irma, Ilda i malena Ina.

Sara je, između ostalog, poznata po tome što javno govori o Down sindromu s kojim su njene starije kćerke rođene,  te je učinila mnogo kada je riječ o podizanju svijesti o ljudima s poteškoćama u razvoju. Na objavi koju je sinoć postavila, Sara je otkrila da njena kćerka Irma, osim Down sindroma, ima i autizam, te je objasnila s kakvim izazovima se, kao majka, suočava.

Noćas, po ko zna koji put, sam doživjela nervni slom. Po ko zna koji put mi je srce sišlo u pete. Nisam s vama dijelila nikada do sad… osim što Irma ima Down sindrom, ona je i autistična djevojčica koja slabo vidi i čuje. Noćas je, po ko zna koji put u mom životu, nestala i poslije sat vremena traženja, plakanja i straha smo je pronašli (ovaj put). Irma je nađena, hvala dragom Bogu, živa i zdrava i sada je s nama. Ukratko, moj život mimo Instagrama – napisala je, između ostalog, ona.

Sara će, kako je najavila, večeras putem svog profila govoriti o ovoj temi.

Strah svake majke: da se nešto ne desi njenoj djeci koju je nosila u svom stomaku, koju je podizala, za koju se borila, za koju se i dalje bori, diše i živi – napisala je ispod druge objave.

(Kidsinfo.ba)

Prethodna priča

Samo za mame: Mirka Vasiljević podijelila jednostavan trik za uvijek savršenu frizuru

Naredna priča

Udruženje "Porodice tri plus": Višečlane porodice garant opstanka društva

Najnovije iz RODITELJI

-->