fbpx

Andrea Tomašević Kolenda predlaže za Kidsinfo: Sadržaji, izleti i aktivnosti namijenjeni porodicama s malom djecom

Blogerica i PR menadžerica Andrea Tomašević – Kolenda ima kćerku Enu i sina Danija. Za Kidsinfo preporučuje sadržaje, butike i aktivnosti koje su pogodne za porodice iz Sarajeva.

IZLET: Mi smo najčešće na Trebeviću, a tamo svi restorani imaju dječji park. Pino Nature, Vila Andrea, Trebevićki raj ili Brus. Svaki vikend provodimo tu.

ROĐENDANI I IGRAONICE: Ena od svoje treće godine rođendan slavi u Sunnyland-u i prezadovoljni smo njihovom igraonicom i uslugom. Dok nije bilo korone odlazili smo i u Toys’n’Fun igraonu u sklopu Penny-a, a dok je bila manja, često smo bili i u igraoni Druga kuća. Kada je riječ o tortama u „Slatki kutak“ su mi najprecizniji u izradi.

ART I ZABAVA: Mi samo kucamo „preschool creativ app“ i tamo nađemo mnogo dobrih i korisnih aplikacija.

BUTIK: Eni najčešće kupujemo u Zari, Lindexu i Okaidi, a često naručujemo i preko Instagrama (Pčelica Maja ima sjajne pamučne stvari za bebe). Od opreme za bebe sve uzimamo u Baby centar koji se nalazi u BBI, a možete naručiti i online putem njihovog site-a.

KURSEVI: Ena već drugu godinu ide u Helen Doron školu engleskog jezika i prezadovoljni smo konceptom. Topla preporuka svima.

RESTORAN: Piccolo Mondo, Metropolis, Sendi, 4 Seassons, Druga kuća i Paper Moon su restorani u kojima smo najčešće.

ZDRAVLJE: Gordana Vuković je pedijatrica koju preporučujemo svima, a u poliklinici Atrijum radimo sve laboratorijske pretrage. Stomatolog koji vodi brigu o Eninim zubićima je dr. Indira Džafić.

(Kidsinfo.ba)

Prethodna priča

Igračka laserski pištolj opasna po zdravlje djece, povlači se sa bh. tržišta

Naredna priča

Polaznici Brainobrain akademije iz BiH učestvovali na najvećem svjetskom takmičenju za djecu

Najnovije iz RODITELJI

-->