fbpx

Andrea Tomašević Kolenda predlaže za Kidsinfo: Sadržaji, izleti i aktivnosti namijenjeni porodicama s malom djecom

Blogerica i PR menadžerica Andrea Tomašević – Kolenda ima šestogodišnju kćerku Enu i sina Danija koji ima nekoliko mjeseci. Za Kidsinfo preporučuje sadržaje, butike i aktivnosti koje su pogodne za porodice iz Sarajeva.

IZLET: Mi smo najčešće na Trebeviću, a tamo svi restorani imaju dječji park. Pino Nature, Vila Andrea, Trebevićki raj ili Brus. Svaki vikend provodimo tu.

ROĐENDANI I IGRAONICE: Ena od svoje treće godine rođendan slavi u Sunnyland-u i prezadovoljni smo njihovom igraonicom i uslugom. Dok nije bilo korone odlazili smo i u Toys’n’Fun igraonu u sklopu Penny-a, a dok je bila manja, često smo bili i u igraoni Druga kuća. Kada je riječ o tortama u „Slatki kutak“ su mi najprecizniji u izradi.

ART I ZABAVA: Mi samo kucamo „preschool creativ app“ i tamo nađemo mnogo dobrih i korisnih aplikacija.

BUTIK: Eni najčešće kupujemo u Zari, Lindexu i Okaidi, a često naručujemo i preko Instagrama (Pčelica Maja ima sjajne pamučne stvari za bebe). Od opreme za bebe sve uzimamo u Baby centar koji se nalazi u BBI, a možete naručiti i online putem njihovog site-a.

KURSEVI: Ena već drugu godinu ide u Helen Doron školu engleskog jezika i prezadovoljni smo konceptom. Topla preporuka svima.

RESTORAN: Piccolo Mondo, Metropolis, Sendi, 4 Seassons, Druga kuća i Paper Moon su restorani u kojima smo najčešće.

ZDRAVLJE: Gordana Vuković je pedijatrica koju preporučujemo svima, a u poliklinici Atrijum radimo sve laboratorijske pretrage. Stomatolog koji vodi brigu o Eninim zubićima je dr. Indira Džafić.

(Kidsinfo.ba)

Prethodna priča

Igračka laserski pištolj opasna po zdravlje djece, povlači se sa bh. tržišta

Naredna priča

Najljepša životna uloga bh. tata: Neopisiv je osjećaj dobiti dijete

Najnovije iz RODITELJI

-->