fbpx
/

Jovana Joksimović otkrila simpatične i nepoznate detalje o kćerkama

Poznata TV voditeljica Jovana Joksimović, supruga pjevača Željka Joksimovića, za srbijanske medije je je otkrila simpatične i nepoznate detalje o kćerkama Ani i Srni. 

Naime, djevojčice su prije nekoliko dana proslavile treći rođendan, a nije tajna da slavni roditelji o djeci pričaju samo u rijetkim situacijama. Ovo je bila jedna od njih.

Odlično je protekla proslava. One su dobra djeca, baš kao i Kosta. Vole sve što vole i druge djevojčice, a to je, naravno, šminka. Kada uđete u prodavnice igračaka, imate i šminku za djecu. Ali im ja ne dozvoljavam da mene šminkaju, da im budem zamorče. Objasnila sam im da treba same sebe da nauče da šminkaju – rekla je ona.

Naime, Jovana je otkrila da ju je majčinstvo promijenilo kada je kupovina u pitanju.

Ni Žejko ni ja sebi dugo, dugo nismo ništa kupili. Ja kupujem samo djeci. Nama donese neki dizajner nešto da isprobamo, pa onda kupimo sebi. Ali ovako, da odem u šoping, ne pamtim kada sam to uradila. Najviše volim da kupujem za moju djecu, volim da su uvijek lijepo obučeni. Postala sam stručnjak za dječiju garderobu i materijale – kazala je Jovana.

Podsjećamo, Jovana i Željko uz kćerke imaju i starijeg sina Kostu.

View this post on Instagram

Love you @zzeljko

A post shared by Jovana Joksimovic (@jjovanajoksimovic) on

(glossy.espreso.rs, Kidsinfo.ba)

Prethodna priča

Sarajevo: Otvoren treći tematski park za djecu do tri godine

Naredna priča

Profil uređuje njena mama: Djevojčica koja zarađuje skoro 28 hiljada KM za fotografiju na Instagramu

Najnovije iz Celebrity roditelji

-->