fbpx
/

Jovana Joksimović otkrila simpatične i nepoznate detalje o kćerkama

Poznata TV voditeljica Jovana Joksimović, supruga pjevača Željka Joksimovića, za srbijanske medije je je otkrila simpatične i nepoznate detalje o kćerkama Ani i Srni. 

Naime, djevojčice su prije nekoliko dana proslavile treći rođendan, a nije tajna da slavni roditelji o djeci pričaju samo u rijetkim situacijama. Ovo je bila jedna od njih.

Odlično je protekla proslava. One su dobra djeca, baš kao i Kosta. Vole sve što vole i druge djevojčice, a to je, naravno, šminka. Kada uđete u prodavnice igračaka, imate i šminku za djecu. Ali im ja ne dozvoljavam da mene šminkaju, da im budem zamorče. Objasnila sam im da treba same sebe da nauče da šminkaju – rekla je ona.

Naime, Jovana je otkrila da ju je majčinstvo promijenilo kada je kupovina u pitanju.

Ni Žejko ni ja sebi dugo, dugo nismo ništa kupili. Ja kupujem samo djeci. Nama donese neki dizajner nešto da isprobamo, pa onda kupimo sebi. Ali ovako, da odem u šoping, ne pamtim kada sam to uradila. Najviše volim da kupujem za moju djecu, volim da su uvijek lijepo obučeni. Postala sam stručnjak za dječiju garderobu i materijale – kazala je Jovana.

Podsjećamo, Jovana i Željko uz kćerke imaju i starijeg sina Kostu.

View this post on Instagram

Love you @zzeljko

A post shared by Jovana Joksimovic (@jjovanajoksimovic) on

(glossy.espreso.rs, Kidsinfo.ba)

Prethodna priča

Sarajevo: Otvoren treći tematski park za djecu do tri godine

Naredna priča

Profil uređuje njena mama: Djevojčica koja zarađuje skoro 28 hiljada KM za fotografiju na Instagramu

Najnovije iz Celebrity roditelji

Camila Coelho rodila sina

Camila Coelho, jedna od najpoznatijih svjetskih influenserica, rodila je sina. Kako je to svojstveno pripadnicima njenog

-->