fbpx

Godišnji odmor kod kuće: Mi znamo kako možete uživati

Od avanturista, organiziranog ovisnika o kulturološkim događanjima, last-minute lovca na akcije ili pustolovnog kupača: Koliko god bili različiti tipovi osobnosti na godišnjem odmoru, ove godine svi imaju nešto zajedničko, a to je njihova destinacija. Mi ćemo vam pokazati kako da godišnji na balkonu, u dnevnoj ili spavaćoj sobi učinite posebnim.

Pravi paket iznenađenja

Ako ste već prije provodili godišnji negdje drugdje, znate da se vrlo jednostavno ti iščekivani veseli dani mogu brzo pokvariti. Pune ležaljke koje ne obećavaju ništa. Velike mase ljudi, a male porcije. Puno truda i muke za ništa i za ne tako malu cijenu

Potencijal koji balkon skriva u sebi mnogo je veći nego što većina može zamisliti. Savršeno je mjesto za uživanje u horizontima, istraživanje zvijezda i najbolji izvor svježeg zraka. Jasno je da je oaza mira i odmora prve klase: Ovdje se osjećate ugodno, bez poteškoća se opuštate i u miru možete sve istražiti – bez stalno prisutnog stresa, žurbe ili mase turista.

Dolazak na destinaciju

Gdje god se nalazili, balkon je odmah „iza ugla“ i potrebno je otprilike 15 sekundi putovanja do odredišta.

Duga naporna vožnja s djecom koja vrište, jurnjava na aerodromu i višesatne vožnje po tropskim temperaturama u ovom slučaju otpadaju. Čim dođete kući s posla, okrenete ključ u bravi i već ste na godišnjem. Jer „povezanost“ destinacije balkon toliko je dobra da se možete u bilo kojem trenutku – čak i preko sedmice – povući tamo, po volji i želji. Dok smo se do sada preznojavali u autu, sada već imamo koktel u ruci u ležećem položaju. Živjeli!

All-inclusive za malu cijenu?

Nema problema: Na godišnjem kod kuće si možemo priuštiti sve ono o čemu smo do sada samo mogli sanjati. Boravak je već u svakom slučaju plaćen. Ledena pića i delicije svake vrste su zahvaljujući frižideru samo dva koraka udaljena. Uštedite i poštedite se vožnje do aerodroma, klimavih buseva i različitih prevara za turiste. Sami odlučujete kada ćete što i kako raditi te za što plaćate.

Uz sve to tu je i privatni bazen. Ok, iskreno govorimo o kadi ili bazenčiću, ali zato zagarantirano bez lopova ručnika, „rezerviranih” ležajeva i dosadnih animatora. Kako osvježavajuće!

Isto tako naši omiljeni proizvodi za njegu su nam uvijek pri ruci. Inače se moramo uvijek odlučiti koje ćemo proizvode ponijeti sa sobom, jer samo dio njih stane u kofer ili se mogu izliti. TAJ se scenarij kod kuće ne događa!

Isključite misli, uključite opuštanje!

Gdje se drugdje možete bolje u potpunosti opustiti nego u svoja četiri zida? Jedine odluke koje moramo tih dana donositi su: kauč ili fotelja? Sok od jabuke, koktel, kupanje ili neka delicija?

Oduvijek ste htjeli započeti tečaj portugalskog? Vaša najbolja prijateljica vam je preporučila odličnu knjigu, ali do sada niste imali vremena za to? Već duže vremena želite napraviti popis s vašim omiljenim pjesmama? SADA je pravi trenutak za to!

Kulinarsko putovanje

Godišnji kod kuće može iz vas izvući dugo skrivenog kulinarskog eksperta. Dajte se inspirirati različitim receptima iz cijelog svijeta. Oduvijek ste htjeli eksperimentirati s orijentalnim začinima? Korištenje xy vam je uvijek bilo previše hrabro? Bolonjez je uvijek bio jednostavniji za pripremiti nego Spaghetti alla napoletana? Ovo je pravi trenutak da pokažete svoje skrivene kulinarske vještine!

Uživanje u horizontima

Kako ne bi nešto nedostajalo u rutini godišnjeg, treba se istražiti okruženje odabrane destinacije. Nevjerojatno je koliko nepoznatih i neistraženih područja se nalazi ispred kućnog praga. Otkrijte skroz nova i skrivena područja u okruženju. Iskušajte novu biciklističku rutu na putu do posla, posjetite sve neistražene muzeje u okruženju ili posjetite novi butik u susjednom mjestu.

Želimo vam ugodan godišnji kod kuće!

(dm-drogeriemarkt.ba, Kidsinfo.ba) 

Prethodna priča

U Općoj bolnici uspješno porođena još jedna trudnica pozitivna na korona virus

Naredna priča

Preporuke Kriznog štaba FBiH koje su još uvijek na snazi

Najnovije iz VIJESTI

-->