fbpx

Poznati koji su postali roditelji uz pomoć surogat majke

Iako imaju sve što se može zamisliti, brojne svjetski poznate zvijezde su godinama čekale da im se ostvari jedna od najvećih životnih želja, ona da postanu roditelji. Mnoge od njih su se odlučile za opciju koja je sve češći, a često i jedini izbor u svijetu poznatih.

Donosimo vam imena nekih zvijezda koje su postali roditelji uz pomoć surogat majke.

Kim Kardashian i Kanye West

Kanye i Kim su svoje treće dijete Chicago i četvrto Psalma dobili uz pomoć surogat majke.

– Jako smo zahvalni na našoj surogat mami koja nam je omogućila ostvarenje snova s najvećim mogućim darom koji smo mogli dobiti – napisala je Kim 2018. nakon rođenja kćerkice Chicago.

Sarah Jessica Parker i Matthew Broderick

Marion Loretta Elwell i Tabitha Hodge, kćerkice Sarah Jessice Parker i Matthewa Brodericka, su na svijet došle uz pomoć surogat majke u junu 2009. godine.

Neil Patrick Harris i David Burtka

Neil i David imaju osmogodišnje blizance, Gideona Scotta i Harper Grace, a dobili su ih uz pomoć surogat majke i donatora.

– Našli smo donatora jajašca anonimno koristeći presmiješan proces listanja kroz razne profile, a onda i nevjerojatnu surogat majku koja je pomagala homoseksualnim parovima i ranije – rekao je Harris u jednom intervjuu.

Jimmy Fallon

– Pokušali smo i ranije, ali jednostavno nije išlo. To je zaista depresivno i teško – rekao je jednom Jimmy Fallon, sada tata dvije kćerkice, Frances Cole i Winnie Rose obje rođene uz pomoć surogat mame 2013. godine.

Nicole Kidman i Keith Urban

Country zvijezda i holivudska glumica imaju dvoje djece Sunday Rose, koju je rodila Nicole i Faith Margaret, koja je na svijet došla uz pomoć surogat majke.

(Index.hr/Kidsinfo.ba)

Prethodna priča

Ovako ne smijete regirati ako dođe do sukoba djece na igralištu

Naredna priča

Aida Cvijetić: Porodično uživanje na Jahorini

Najnovije iz Celebrity roditelji

-->