fbpx

Italijanska moda u bojama jeseni po prvi put u Sarajevu

Nakon svečanog otvorenja prve UPIM prodavnice u Bosni i Hercegovini, početkom ove godine i predstavljanja potpuno novog asortimana italijanskog modnog brenda za cijelu porodicu u UPIM poslovnicu stigla je jedinstvena kolekcija u bojama jeseni za 2022.god.

U jesenjoj kolekciji se mogu pronaći savršeni komadi odjeće koji će vas oduševiti spojem kvalitete, pristupačnosti kao i italijanskog dizajna. UPIM – brend za ciejlu porodicu se potrudio ostati dosljedan tradiciji koju gradi još od 1928. godine kao i potrebama svojih kupaca a koji zahtjevaju odjeću koja prati modne trendove današnjice. U jesenjoj kolekciji pronađite muške i ženske odjevne komade koji će zasigurno ove jeseni uljepsati vaše ormare.

Također, u Importanne Centru možete pronaći dječiju italijansku modu uz brend Blukids koji nudi kolekcije za bebe (0-36 mjeseci), djecu (2-8 godina) i juniore (9-15 godina). Blukids koristi tkanine koje nisu tretirane hemikalijama te su sigurne za dječiju kožu. Karakteristike su mekoća i prozračnost što ih čini idealnima za osjetljivu kožu. Obradujte svoje mališane kvalitetnim komadima odjeće i pripremite ih za svježe, kišne, jesenje dane.

Posjetite naše poslovnice u Importanne Centru gdje ćete u ugodnom okruženju pronaći uslugu i proizvode koji mogu zadovoljiti vaše svakodnevne potrebe.  Svakako, ponude brendova Upim i Blukids pogledajte i na online shopu italianbrands.ba te odaberite savršene komade odjeće i iskoristite 20% popusta na sva pletiva.

Prethodna priča

Tri žene o suočavanju s rakom dojke za Kidsinfo: Snaga je došla sama od sebe

Naredna priča

Moda za jesen: Jelena Blagojević Harbinja kao inspiracija

Najnovije iz VIJESTI

-->