fbpx

Program IV Internacionalnog festivala GRAD

Četvrti po redu Internacionalni Art festival “Grad” koji se održava pod motom Grad – moja kuća, bit će mjesto susreta slikara, književnika, arhitekata i drugih eminentnih stručnjaka a primarni cilj festivala je predstavljanje kvalitetnog sadržaja i upotpunjavanje kulturno-umjetničke scene grada Sarajeva.

Ove godine tu publiku očekuje bogat program, malo putovanje u prošlost kroz vizuru umjetnosti i kvalitetan sadržaj. Ono po čemu će se ovogodišnji festival “Grad” razlikovati od prošlih je održavanje sadržaja na online platformi ZOOM.

– IV Internacionalni Art festival “Grad” je kreativni izazov za novi susret umjetnika, publike i medija te povratak urbane komunikacije i socijalne bliskosti i empatije. Osim što će publici predstaviti bogat kulturno-umjetnički sadržaj, Art festival “Grad” poziva vas da učestvujete i slavite umjetnost i civilizacije svijeta koje nas čine plemenitijim dok učimo, stvaramo i pokušavamo da bolje razumijemo i shvatimo smisao života. Vidimo se na IV Art festivalu “Grad” – rekao je direktor festivala Ibrahim Spahić. 

Program festivala pogledajte ovdje. 

(Kidsinfo.ba) 

Prethodna priča

Novi video Elle Dvornik: Kampovanje s djecom

Naredna priča

Istraživanje: Djeca mogu sedmicama biti zaražena korona virusom bez pokazivanja simptoma

Najnovije iz VIJESTI

-->