fbpx

5 razloga zašto ne želim tjerati svoju djecu da dijele

Joelle Wisler je mama blogerica i piše duhovite članke za mnoge strane portale. Prenosimo njeno objašnjenje u 5 razloga, objavljeno na Scary Mommy, zašto njena djeca ne moraju dijeliti s drugom djecom. 

1. Ne želim unositi nemir. Ako je moje dijete zadubljeno u aktivnost koja ne uključuje gumb za uključivanje i isključivanje, svi se bolje odmaknite. Ja ne bih uzela vaše sastojke za kolač dok radite kolač, zar ne? Klinac radi kolač. Ako želi vašu pomoć, tražit će ju. MOŽDA TE ZANIMA… ‘Moje dijete ne mora dijeliti igračke s vašom djecom’ VRTIĆ

2. Koncentracija. Čitate knjigu i došli ste do najnapetijeg dijela kad ćete saznati tko je ubojica i…netko dolazi i baca knjigu kroz prozor. Osjećala bi se kao luđakinja ako bi znala da se ne mogu udubiti u aktivnost bez da me netko prekine ili mi uzme stvari. O, čekaj, ja sam mama. To se događa stalno. OK. Sad mi je jasnije moje mentalno stanje. 

3. Neću ih baciti pod autobus. Neću uzeti ključnu Lego kocku svojoj kćeri kad očito stvara nešto…jako visoko. Njeni legači. Njena pravila. 

4. Čudno je. Dijeljenje je čudno. Dijelimo li mi odrasli naše aute? Naše kauče? Naše supruge? Zadnji put kad sam provjerila, ne živimo u poligamnom društvu.

5. Ne zanima me pravednost. Suprotno popularnom vjerovanju u školi, život NIJE pravedan. I nikad neće biti. Sretno vam bilo u stvarnom životu, mali ljudi. Da, to dijete ima igračku duže od tebe. To je teško, ali mislim da ćeš preživjeti. 

(MISS MAMA)

Prethodna priča

Neobični simptomi mogu biti znakovi trudnoće

Naredna priča

Brzi kolač od jabuka s pudingom od vanilije

Najnovije iz VIJESTI

-->