fbpx

dm drogerie markt BiH: Kako mirišu heroine svakodnevice?

Majke su stručnjaci u kuhinji, majstori utjehe, one rješavaju svaki nered, eksperti su za dječije igre, svjetski prvaci u maženju, ali isto tako vole dobre mirise, lijepe poklone i pažnju. Zato s dobrim mirisom za Dan majki ne možete pogriješiti.

Za razigranu mamu

Osjetiti magiju prirode, šetati kroz mirisne šume, trčati preko cvjetnih polja, osjetiti dodir sunčevih zraka na koži i zajedno s djecom otkrivati prirodu. Miris Marc Jacobs Daisy  je savršen za sve mame koje imaju razigrani karakter i žele osjetiti prirodu i njene čari opuštanja. Lagani parfem koji odiše ljetom i suncem.

Za tajanstvenu mamu

Mame smiju biti tajanstvene, bez da odmah otkriju sve karte. Djeca vole tajne i magiju koja se krije u svijetu majki. Muškarci također, a za žene se to podrazumijeva. Zahtjevi koje savršeno ispunjava HUGO BOSS the Scent For Her.

Za modernu mamu

Za žene koje su avanturistice, nezavisne i stilski orijentisane. Biti mama je prekrasno, emocionalno i neopisivo, isto tako kao i biti žena.

Miris Red Door od Elizabeth Arden već samim svojim dizajnom privlači pažnju. Bilo da idete na spoj sa partnerom, na ples s najboljom prijateljicom ili samo za svakodnevnicu – miris će vas savršeno nadopuniti.

Za elegantne mame

Klasična ženstvenost i elegancija: Carolina Herrera Good Girl objedinjuje ove pojmove i nadopunjuje ih individualnim mirisnim notama. Elegantan miris kojeg voli svaka majka zbog onoga što i sama jeste: jedinstvena.

Za romantičnu mamu

Romantična i ženstvena – parfem od Chloé sličan je ženi koja ga nosi. On laska romantičnim majkama  nježnom proljetnom notom.

(Kidsinfo.ba) 

Prethodna priča

Nastava u osnovnim i srednjim školama u ZDK završit će se online

Naredna priča

S pandemijom Korona virusa povećano online seksualno zlostavljanja djece

Najnovije iz VIJESTI

-->