fbpx

BH Fun Edu Camp poziva sve roditelje da svoju djecu prijave u ljetnu kamp školu: Zajedno ćemo provesti nezaboravno ljeto!

Vrijeme je da vaša djeca dožive nove avanture, zabavu, odmor i nauče mnoštvo korisnih životnih lekcija! Vrijeme je za nove kreativne ideje i vještine. Vrijeme je da otkriju i posjete najljepše krajeve Bosne i Hercegovine. Vrijeme je da upoznaju nove prijatelje. Roditelji, sve su to razlozi da prijavite djecu i da se pridruže BHFunEdu Kampu. Mališani će zajedno provesti nezaboravno ljeto!

 

BHFunEdu Camp je domaća kamp škola za djecu i tinejdžere koji žele uživati u kulturi i historiji Bosne i Hercegovine. Pored učenja i prisjećanja o tradiciji i običajima, BHFunEdu Camp nudi širok spektar zabavnih aktivnosti i raznolikih izleta u neke od najboljih bosanskohercegovačkih atrakcija. Ovo je ekipa koju čine stručno osoblje turističke agencije Insider Sarajevo, profesori, učitelji i saradnici okupljeni s ciljem pružanja jedinstvenog doživljaja našim kamperima. Kamp nudi 24satni nadzor i sigurno okruženje prilagođeno različitim aktivnostima i potrebama. Kamp se nalazi u blizini glavnog grada i predstavlja idealno polazište za obilazak nekih od najznačajnijih atrakcija širom zemlje.

Zanima vas zašto izabrati ovaj kamp, pa onda je prije svega važno da znate da ako tražite luksuzni tip kampa sa cjelodnevnom uslugom, ne birajte njih. Ovaj kamp je osmišljen da ponudi autentičko kamp i izviđačko iskustvo u nenadmašnom prirodnom okruženju.
Cilj je educirati mlade kampere o bogatom kulturno‐historijskom naslijeđu Bosne i Hercegovine. Na ovaj način, mladi kamperi će oživjeti čari bosanskohercegovačkih gradova, sela, planina, zanata, umjetnosti, kao i duh življenja u Bosni i Hercegovini.
Kamp pruža dinamičan i raznovrstan program uz avanturu na rijeci (rafting) i ranču konja, sportske aktivnosti, turističke izlete, i izvrstan je način za istraživanje prirode u sigurnom okruženju u pratnji stručnog tima turističkih i planinskih vodiča, učitelja i profesora, unapređenje engleskog i bosanskog jezika, uz uživanje u nekim od najljepših i najuzbudljivijih atrakcija u Bosni i Hercegovini.

Šta možete očekivati od kampa?

Imati ćete priliku istraživati okoliš i uživati u bogatom kulturno ‐ historijskom naslijeđu Bosne i Hercegovine uz jedinstven doživljaj tradicije i običaja 

Upoznati ćeš nove prijatelje i uživati u novim avanturama tokom raftinga, jahanja, planinarenja… 

Imati ćeš priliku biti samostalna osoba koja donosi vlastite odluke i preuzima odgovornosti 

Steći ćeš nove vještine i znanja, sve to se čini jako primamljivo zar ne?

Vrijeme održavanja kampa ima četiri termina: 

Ponedjeljak, 13. juli – ponedjeljak, 20. juli 2020.  

Ponedjeljak, 20. juli – ponedjeljak, 27. juli 2020. 

Ponedjeljak, 27. juli – ponedjeljak, 03. avgust 2020.  

Ponedjeljak, 03. august – ponedjeljak, 10. avgust 2020.

Svaki od termina je na jednoj lokaciji, a to je Igman, Planinarski dom PSD Prijatelj prirode, zato odaberite termin koji vam najviše odgovara.
Kamp je osmišljen za učesnike od 12 do 16 godina, a minimalan boravak je 1 sedmica.

Minimalna veličina grupe je 20+ učesnika, a kamp ima smještaj sa višekrevetnim sobama i čistom posteljinom.

Program pogledajte ovdje:  – širok spektar aktivnosti uz omiljene sportove na otvorenom i igre koje promoviraju pravilnu upotrebu bosanskog i engleskog jezika, sticanje vještina aktivnosti i snalaženja u prirodi, sklapanje novih  prijateljstava, vježbu samodiscipline. 

 Sport: košarka, fudbal, odbojka, rafting…  

Igre: potraga za blagom, BHFunEdu olimpijada, igre bez granica, rješavanje zagonetki, milijunaš, igra asocijacija,  predstava, karaoke, talent show…  

Vještine: kuhanje, zanat, fotografija i pravljenje filmova, orijentiring u prirodi   Takmičenja: Izbor za najbolju fotografiju/film, izvedbu  

Izleti: Mostar, Blagaj, srednjovjekovni gradovi i tvrđave, Visoko piramide, Bašbašća, Olimpijske planine, Ravna  Planina, obilazak Sarajeva…  

Cijena kampa za jednu sedmicu je  929,00 KM, dok je za dvije sedmice cijena 1.699,00 KM 

DEPOZIT ZA OŠTETU IMOVINE: 200,00 KM   POPUST: 5 % ZA RANE PRIJAVE (DO 15. MARTA 2020. GODINE) 

Rok za plaćanje kampa je 1. juni 2020.godine.

Ovaj savršeni kamp koji će probuditi sve najljepše u djeci i pružiti im kvalitetno vrijeme za super uspomene uključuje 14 sati kvalitetnog engleskog jezika kroz programske aktivnosti i igru sedmično, 14 sati kvalitetnog bosanskog jezika kroz programske aktivnosti i igru sedmično,  24satni nadzor i brigu iskusnog i kvalificiranog osoblja uz prisustvo zdravstvenog radnika (1:8),  udoban kamp smještaj u višekrevetnim sobama, 3 obimna zdrava obroka dnevno (uključujući vegetarijansku opciju uz prethodnu najavu), sedmični program ispunjen sportskim, odgojno‐obrazovnim i zabavnim sadržajima  te kvalitetan progam obilaska turističkih ljepota Bosne i Hercegovine. 

Kako se prijaviti? Lako!

Korak 1 
Nakon što ste odabrali odgovarajući program (datum), pošaljite e‐mail na info@bhfuneducamp.com sa tačnim  podacima putem kojih će organizatori stupiti u kontakt sa Vama. 

Korak 2 
Tim će Vas kontaktirati i dostaviti Prijavni obrazac. Tim Vam ostaje na raspolaganju za sve upite vezane za  program  kampa,  sigurnosne mjere,  smještaj  i  dostupne  sadržaje  (uključujući  odabir  hrane)  i  ostale  značajne  informacije.  

Korak 3 
Uz  Prijavni  obrazac,  od  učesnika  će  se  tražiti  da  dostave  kopiju  pasoša  putem  elektronske  pošte  na  info@bhfuneducamp.com.  

Korak 4 
Po  primitku  dokumentacije  rezervisati  će vam  mjesto  u  skladu  sa  odabranim  programom  (datumom  učešća  u  kampu) i poslati podatke i instrukcije o uplati depozita  (bankovni  račun). Da biste osigurali  svoje  rezervisano  mjesto, potrebno je izvršiti plaćanje za traženi datum u cjelosti. Kašnjenje s uplatom depozita može rezultirati  time da vaše mjesto bude ustupljeno drugom učesniku, pa Vas molimo da po primitku potvrde što prije završite  ovaj korak kako biste izbjegli razočaranje.  

Korak 5 
Nakon što primimo Vašu uplatu depozita, izdat ćemo Pismo potvrde o  rezervaciji i uplati,  te poslati Vodič za  roditelje i učesnike u kampu.   Za sve ostale podatke i pitanja koje imate organizatori BHFunEduCamp Vam ostaju na raspolaganju.   Možete  ih  posjetiti  na  adresi  u  Sarajevu:  Insider,  Zelenih  beretki  30,  71000  Sarajevo,  kontaktirati  putem elektronske pošte na info@bhfuneducamp.com ili telefona: Lejla Brčkalija + 387 61 15 98 15 i Adnan  Vlajčić + 387 61 19 05 91.

Sretno, biće to sjajno vrijeme za sve mališane.

(Kidsinfo.ba)

Pročitajte još: 

Dadilja otkrila zašto današnja djeca nisu pristojna kao ranije

 

 

 

Prethodna priča

Bebe vide ono što odrasli ne mogu vidjeti

Naredna priča

Opća anestezija kod carskog reza povećava rizik postporođajne depresije

Najnovije iz VIJESTI

-->