fbpx

Nakon tri sina, htjeli su četvrto dijete, a dobili su šestorke!

Porodica je imala trojicu sinova i pokušavali su dobiti četvrto dijete, a dočekalo ih je najveće iznenađenje ikad – dobili su šestorke, tri dječaka i tri djevojčice!

Courtney i Eric Waldrop imali su tri sina i htjeli su četvrto dijete. No, nakon što je saznala da je trudna, dočekalo ih je iznenađenje kakvo se rijetko događa. Naime, Courtney nije čekala jednu bebu, nego njih šest! 

– Ako me pitate kako sam se osjećao kad sam saznao da ćemo imati šestero djece, mislio sam da će to biti nemoguća situacija. Ne kažem da nam nije teško, ali nekako se prilagodiš i napraviš da funkcionira. To je nova normala, ludo je, dođem s posla i prije nego se okrenem, već je ponoć – rekao je Eric.

Ovaj par zajedno je 22 godine, a u vrijeme kad su pokušavali dobiti četvrto dijete, imali su troje djece: tada devetogodišnjeg Saylora i petogodišnje blizance Walesa i Bridgea. A onda su dobili šestero djece: tri dječaka i tri djevojčice (Tag, Layke, Blue, Rivers, Rawlings and Rayne) koji su na svijet došli u decembru 2017.

Brinuti o šestero novorođenčadi odjednom nije bilo lagano.

– Volimo smo svaku minutu našeg života, ali nije to mala stvar, hranjenje po rasporedu. No osjećam se iznimno blagoslovljeno da su bebe počele spavati po noći kad su imale četiri mjeseca. Tako da smo se Eric i ja mogli naspavati i preživjeti sve to – rekla je Courtney.

Višeplodne trudnoće poput ove su rizične, ali i jako rijetke. Prema Centru za kontrolu i prevenciju bolesti, od četiri milijuna porođaja u SAD-u u 2015. samo 24 bile su petorke ili više. Zato su ovi roditelji odlučili snimati vlastitu seriju koja se emitirala na TLC. “Želimo pokazati svijetu što je Bog napravio za nas i koliko smo blagoslovljeni ovom situacijom“, rekli su, a njihove dogodovštine možete pratiti na Facebooku.

(miss7mama.24sata.hr/Kidsinfo.ba)

Pročitajte još: 

Moj sin je usvojen i da, ja sam njegova prava majka

 

 

Prethodna priča

Moj sin je usvojen i da, ja sam njegova prava majka

Naredna priča

dm BiH i babybonus slave 8. rođendan, prijavite se čekaju vas sjajni pokloni

Najnovije iz VIJESTI

-->