fbpx

Proširenje porodice: Slađana Ikić očekuje drugo dijete

Slađana Ikić, jedna od omiljenih regionalnih influenserica, na svom je Instagram profilu objavila da očekuje drugo dijete.

Za kraj godine s vama dijelim našu najljepšu vijest ove godine – napisala je, između ostalog, ona.

Podsjećamo, Slađana sa suprugom već ima sina Lazara. U intervjuu za naš portal je otkrila čije savjete o majčinstvu najradije prihvata.

Najradije i jedino slušam i prihvatam savjete stručnih osoba. Pri tome ne mislim da su svaki pedijatar i svaka patronažna sestra stručni. Nažalost, mnogi su totalno neinformisani, ne idu u korak s novim preporukama i istraživanjima, te često možete dobiti i pogrešne savjete od stručnih lica. U tom smislu zaista pažljivo biram koga slušam i šta je ta osoba postigla u životu jer je najlakše davati savjete. Pitanje je ko stoji iza tog savjeta. Internet je odlčan izvor informacija, samo ga treba pažljivo koristiti. Naši forumi su puni svega i svačega, kao i pompezni članci online medija. Zato radije guglam na engleskom i tražim vjerodostojne izvore informacija. Naravno da u svom okruženju imam i mladih mama koje su tu za savjet, podršku i razmjenu informacija – kazala je ona tada.

(Kidsinfo.ba)

Prethodna priča

Bojana Đukić, majka dječaka s Down sindromom za Kidsinfo: Nije lako prigrliti činjenicu da će vaše dijete u nekim momentima biti odbačeno ili po strani

Naredna priča

Želje su ostale iste: Ovako su poznati čestitali Novu godinu

Najnovije iz TRUDNOĆA

-->