fbpx

Kidsinfo fotoreportaža: Posjetite oazu sreće, mira i ljubavi

Ukoliko ste u dilemi gdje da provedete vikend ili slobodan dan s ostatkom porodice, predlažemo vam da posjetite Jahorinu. 

Jahorina obiluje netaknutom prirodom, crnogoričnom šumom, planinskim izvorima, divljim konjima, planinskim stazama, brojnim biljem i bobičastim voćem. U vrijeme ekstremnih vrućina mnogi gosti nalaze trenutke razonode u aktivnostima koje Jahorina pruža: šetnje označenim planinskim stazama, biciklizam, brdski biciklizam, panoramsko razgledanje planinskih vrhova, vožnja kvadovima, dječije atrakcije, a naročito je popularna kod sportista za visinske pripreme. Jahorina je planina za sve i pogađa svačiji ukus, a svojom bogatom ponudom posjetiocima nesebično nudi razonodu i odmor za sva čula 365 dana u godini.

Osim toga, Jahorina je postala domaćin, najdužem u regionu, planinskom bobu na šinama koji ujedno predstavlja najveću ljetnu atrakciju. Bob na šinama dužine je 2.5 km, dostiže brzinu od 40 km/h i jedan je od 10 najvećih u cijeloj Evropi. Tu je i panoramska vožnja šestosjedom, kao i mogućnost šetnje u blizini vještačkog jezera.

Pogledajte neke od fotografija koje smo zabilježili na ovoj lokaciji.

(Kidsinfo.ba)

Prethodna priča

Vanja Semić i profesorica matematike za Kidsinfo: Prvi dani škole tokom pandemije

Naredna priča

Video: Igračke za bebe do šest mjeseci starosti

Najnovije iz Destinacije u BiH

-->