fbpx

Nutrino – Ukus koji vole djeca i pravi izbor za roditelje

Prilikom izbora hrane za bebe i djecu, mame imaju brojne dileme, kako uvoditi različite namjernice u ishranu djeteta – kako ih navići na voće, povrće, žitarice, meso, šta je to što je njihovom djetetu potrebno u različitim fazama njegovog razvoja, kako da budu sigurne da su namjernice koje kupuju 100 posto prirodne i zdrave?

Ipak, mame ne moraju više da brinu, jer je danas moguće kupiti 100 posto prirodnu hranu za najmlađe, koja će zadovoljiti sve nutritivne potrebe djeteta, obezbediti mu neophodne količine vitamina i minerala i što je još važnije – koju će dijete voljeti!

Ukoliko do sada niste, topla preporuka svim mamama je da svakako probate brend Nutrino, koji nudi širok spektar prirodnih, hranljivih i zdravih proizvoda za najmlađe. Nutrino obuhvata kompletan asortiman dječije hrane koji čine suhe i tečne žitne kaše, sokići, pirei u staklenoj, ali i u novoj mekanoj „pauč ambalaži“, koji su zahvaljujući praktičnom pakovanju idealni i za konzumaciju van kuće.

Nutrino proizvodi se prave u Fabrici dečje hrane (BFF) , najsavremenijoj te vrste u našem regionu. Vrhunska tehnologija proizvodnje koja prevazilazi standarde u industriji dečije hrane, stroge kontrole proizvodnog procesa, od ulaznih sirovina, do finalnog proizvoda, garant su da mame mogu biti sigurne da izborom Nutrina, biraju bezbjedne, prirodne proizvode, bez dodataka, proizvedene prema važećim pravilnicima u proizvodnji dječije hrane.

Sam proces proizvodnje počinje od sirovina koje se nabavljaju isključivo od sertifikovanih dobavljača koji ispunjavaju stroge standarde proizvodnje dječije hrane. To je prvi korak, nakon kojeg voće, povrće, žitarice, meso kreću na put do ukusnih Nutrino kašica.

U proizvodnji dječije hrane izuzetno je važna činjenica da djeca zbog ubrzanog rasta imaju potrebu za dodatnom energijom i zato hrana za bebe treba da bude visoko energetska, zdravstveno bezbjedna i kvalitetna. Ovo je bila osnova za formiranje Nutrino portfolija, jer je akcenat na važnim nutrijenima, hranljivim sastojcima i vitaminima koji su neophodni u razvoja djeteta. Pored toga, proizvodi su prirodni, bez konzervanasa i dodataka.

Nutrino kašice dolaze u nekoliko varijanti, od voća, povrća i mesa, a svaka namirnica je posebno birana uz strogu kontrolu ispravnosti i kvaliteta. Kašice u teglicama se pakuju u termoskupljajuću foliju koja štiti proizvod od svetlosti, prašine i otvaranja, a obrada teglice na visokoj temperaturi, onemogućava razvoj mikroorganizama i garantuje zdravstvenu ispravnost proizvoda.

Voćni nutrino pirei postoje i u mekanoj „pauč“ ambalaži, pogodnoj za konzumaciju van kuće i obuhvataju raznovrsne kombinacije voća, sa žitaricama, keksom, sirom ili pavlakom.

Nutrino suve žitne kaše proizvode se od prirodnih sastojaka i dodatno su obogaćene sa 13 vitamina i 3 minerala, koji ne podlježu termičkoj obradi, što im omogućava da sačuvaju sva svoja hranljiva svojstva. Žitarice obezbeđuju dobru prvu hranu, jer je u njima izvanredna ravnoteža ugljenih hidrata, proteina i masti. Kako su obogaćene gvožđem, predstavljaju važan dio bebine ishrane u uzrastu uvođenja dopunske hrane.

Nutrino mlekce su tečne žitne kaše, spremne za upotrebu, od mlijeka i žitarica, koje zbog obilja vlakana djetetu daju osećaj sitosti. Idealno za konzumiranje i u kući i u pokretu, Nutrino mlekce je obogaćeno inulinom, koji povoljno utiče na imuni sistem i probavu, pa je mlekce idealan obrok tokom dana ili pred spavanje.

Neizostavni dio zdravih dječijih obroka su sokići, a Nutrino u svom asortimanu nudi sokiće od sočnog voća, pravljene po specijalnoj tehnologiji koja dozvoljava da se sačuva prirodni, slatki i voćni ukus. Nutrino sokići su dostupni u kartonskom Tetrapak pakovanju, koje pruža bolju zaštitu od svjetlosti.

Drage mame, odaberite omiljene ukuse i budite sigurne da će vaša beba biti sita i zadovoljna!

Prethodna priča

Maja Munda o sinu: Mamina buhtlica sam još uvijek

Naredna priča

Sreća u domu Amela Tuke: Uskoro proširenje porodice

Najnovije iz VIJESTI

-->