fbpx

Interijer: Zavirite u porodični dom Nezire Muhović

Nije tajna da je Nezira Muhović jedna od omiljenih bh. influenserica.

Tako na njenom profilu možete pronaći korisne savjete o ljepoti, modi, ali i roditeljstvu. Na nekim od objava Nezira je pokazala kako izgledaju pojedini dijelovi njenog porodičnog doma u kojem živi sa suprugom i sinom, a za nekoliko mjeseci će im se pridružiti  još jedan član.

– Drugu bebu sam očekivala. Tačno sam taj mjesec čekala pozitivan test i tako je bilo. Mislila sam da ne može biti sreća kao prvi put, ali isto je – kazala je ona u jednom od intervjua.

Ona je otkrila da je suprug bio s njom kada je radila test jer je, kako ističe, zajedno ljepše, a dala je i savjet budućim mamama.

– Savjeta kada ste trudni nikad nije dosta. Pogotovo kada dođe beba, svi savjeti su dobri, ali to sve shvatimo kada osjetimo na svojoj koži. Mislim da će mi sada biti lakše, jer sam sve ovo jednom prošla i tačno znam šta mi je najbolje raditi. Za djevojke i žene koje su prvi put trudne najbolje je da se ponašaju kao da nisu, to je i savjet mog ginekologa, da nastave svoj život normalno i aktivno kao i prije, onoliko koliko mogu. Da osluškuju svoje tijelo i po tome se vode. Da rade ono što im se radi, jedu ono što im se jede, smiju se bez ograničenja i idu tamo gdje je sve puno ljubavi i pozitive, jer sretna mama je sretna beba – rekla je Nezira.

U nastavku pogledajte kako izgledaju pojedini dijelovi njihovog porodičnog doma.

(Kidsinfo.ba)

Prethodna priča

Nutricionistica Amela Ivković O'Reilly za Kidsinfo: Sve što trebate znati o tinejdžerskim dijetama

Naredna priča

Dječija stomatologinja Jovana Hrisa Samardžija za Kidsinfo: Kako spriječiti pojavu karijesa na šesticama

Najnovije iz VIJESTI

-->