fbpx

Moda za trudnice: Nezira Muhović kao inspiracija

Pronalazak trudničkih odjevnih kombinacija koje će biti udobne, ali i moderne, često je izazovan posao.

Upravo zbog toga buduće mame inspiraciju traže na društvenim mrežama, a jedan od profila koji vam može poslužiti u ove svrhe svakako je onaj bh. influenserice Nezire Muhović.

Naime, ona sa suprugom Amarom očekuje drugog sina, a u jednom od intervjua je govorila o drugoj trudnoći.

– Savjeta kada ste trudni nikad nije dosta. Pogotovo kada dođe beba, svi savjeti su dobri, ali to sve shvatimo kada osjetimo na svojoj koži. Mislim da će mi sada biti lakše, jer sam sve ovo jednom prošla i tačno znam šta mi je najbolje raditi. Za djevojke i žene koje su prvi put trudne najbolje je da se ponašaju kao da nisu, to je i savjet mog ginekologa, da nastave svoj život normalno i aktivno kao i prije, onoliko koliko mogu. Da osluškuju svoje tijelo i po tome se vode. Da rade ono što im se radi, jedu ono što im se jede, smiju se bez ograničenja i idu tamo gdje je sve puno ljubavi i pozitive, jer sretna mama je sretna beba – rekla je Nezira.

S obzirom na činjenicu da na Instagramu gotovo svakodnevno postavlja fotografije na kojima se mogu vidjeti trudnički outfiti, u nastavku vam donosimo neke od odjevnih kombinacija koje je nosila posljednjih dana u različitim prilikama.

(Kidsinfo.ba)

Prethodna priča

Defektologinja Jasenka Lazić o Down sindromu: Djeca zagrljaja koji liječe

Naredna priča

Sarah Čerkez o majčinstvu: Nimra je moj najveći životni uspjeh

Najnovije iz TRUDNOĆA

-->