fbpx

Meryem Uzerli: Svi detalji osmog rođendana kćerke Lare

Lara, kćerka poznate turske glumice Meryem Uzerli, proslavila je osmi rođendan.

Tim povodom su joj priredili rođendansku proslavu kojoj su, ako je suditi po fotografijama na Instagramu, prisustvovali samo članovi porodice, a koja je bila u znaku dinosaurusa.

Kako vrijeme leti. Sretan rođendan mojoj najdražoj Lari. Ponosna sam na tebe više nego što se to riječima može opisati. Na današnji dan, prije osam godina, Bog mi je dozvolio da te rodim. Zahvalna sam na svakom danu koji sam provela s tobom – napisala je ponosna majka.

Podsjećamo, Meryem uz Laru ima i mlađu kćerku Lili.

– Nije lako ni s jednim djetetom, a sa dvoje je teško (smijeh). Mislim na planove, organizaciju i rješavanje stvari vezanih za posao. Mnogo putujem, ali nikada ne vodim kćerke samo da bih im bila blizu jer smatram da je to sebično. Kratka putovanja od dva, tri dana veoma su zamorna i stresna za dijete. Ali, važno je da imate na koga da se oslonite. U Moskvu sam došla mirna jer znam da moj partner u svakom trenutku pazi na djecu. On je zaista divan otac, podržava me i pomaže mi. Ne odvaja se od djevojčica, a po potrebi uskače i dadilja – rekla je ona u jednom od intervjua.

(Kidsinfo.ba)

Prethodna priča

Slavlje u domu omiljenog glumačkog para: Hvala ti za svjetlost i sreću koje si unio u naše živote

Naredna priča

Docent dr. Alija Gežo: Sve što treba da znate o krajnicima i njihovoj operaciji

Najnovije iz Rođendani

-->