fbpx
Naida Kundurović dom mama

Interijer: Zavirite u dom Naide Kundurović Zečević

Naida Kundurović Zečević, jedna od omiljenih TV voditeljica, na svom Instagram profilu, između ostalog, govori o braku i majčinstvu. Naime, ona sa suprugom Esadom ima jednogodišnju kćerku Aju. 

– Kada se spremamo na taj put, koji je toliko individualan za svaku ženu, susreta sa svojom bebom  zapravo shvatimo da je to put suočavanja sa svojim najvećim strahovima. Negdje u pozadini ostaju muževi, roditelji, pa čak i doktori… Žena ostaje sama sa sobom. I svojom snagom. Lavljom snagom, rekla bih. Vođena samo vjerom u sebe, u dragog Boga i naravno vođena neizmjernom željom upoznavanja tog malog bića koje je neumorno nosila u svojoj utrobi 9 mjeseci. Nismo ni svjesne odakle izvlačimo tu snagu, samo znamo da je u potrebnom trenutku itekako pokažemo. Granice ženinog postojanja se rastegnu. Valjda Nebo spusti milost na nas… Dok sam tu noć tonula u san, pomolila sam se za sve nas i da nam dragi Bog dadne snage i što lakši porođaj. Poželjela sam da svaku trudnicu zagrlim i šapnem kako će sve biti u najboljem redu. Kako će svaka od nas dočekati svoju čarobnu mrvu i od tog trenutka će se roditi jedna nova osoba: Majka. A ta mrva će zauvijek gledati u nju očima punim nade, uzora, nježnosti i ljubavinapisala je ona nakon što se ostvarila u ulozi majke.

Sretna porodica živi u Sarajevu,  a Naida na svom Instagram profilu često dijeli fotografije iz porodičnog doma. Pogledajte kako izgledaju njegovi pojedini dijelovi.

(Kidsinfo.ba)

Prethodna priča

Zimski odmor po mjeri članova porodice Džeko

Naredna priča

Dalija Hasanbegović Konaković: Svi detalji proslave kćerkinog petog rođendana

Najnovije iz Celebrity roditelji

-->