fbpx

Maid Hećimović: Drugi rođendan sina Rayana

Bh. pjevač Maid Hećimović na svom je Instagram profilu napisao emotivnu poruku povodom drugog rođendana sina Rayana.

Sunce moje, zvijezde i mjesecu moj, moj smislu života, najdraži moj sine, moja ljubavi živa i moja najveća životna nagrado, sretan ti drugi rođendan! Lutak tatin je sad pravi dječak. Nevjerovatno!
Zar sam mogao zamisliti da ću te ovoliko voljeti!? O zar sam se mogao toliko prevariti, zar sam mogao toliko pogriješiti, jer ovo što sad osjećam je sto miliona puta veće i jače od onoga čemu sam se nadao! Ova ljubav je nadvisila sve moje teorije o ljubavi i osjećajima! I 200 svjetlosnih godina bi mi bilo malo kraj tebe, jer ti me činiš potpunim i cijelim! Budi mi uvijek sretan i time tatu usreći za zauvijek
– napisao je on ispod porodičnih fotografija.

Maid je u jednom od intervjua otkrio gdje sinu, kada je vaspitanje u pitanju, postavlja granicu koju ne bi smio prelaziti.

–  Djecu treba jednim dijelom umaziti, ali samo jednim dijelom, jer djeca su tu da ih volite, pazite i mazite. S druge strane, ježim se na neodgojenu i prerazmaženu djecu. Neki red ipak mora da se zna. Roditelj je tu u službi djeteta, ali mu je, prije svega, roditelj i odgajatelj. Ne treba dozvoliti da dijete upravlja tvojim životim – kazao je on.

(Kidsinfo.ba)

Prethodna priča

Pedijatrica Zagorka Vidović za Kidsinfo: Urinarne infekcije kod djece

Naredna priča

Moda: Iskopirajte stil Džejle Ramović

Najnovije iz Rođendani

-->