fbpx

Mirka Vasiljević nakon četvrtog porođaja: U formu sam se vratila zbog obaveza prema djeci

Iako je nedavno na svijet donijela kćerku, svoje četvrto dijete, glumica Mirka Vasiljević brzo se vratila u formu.

To se moglo vidjeti na videu koji je preplavio društvene mreže, a na kojem Mirka, iako se porodila početkom mjeseca, igra na zabavi povodom rođenja kćerke.

U najmanju ruku sam spremna za peto dijete, ako ne i više. To su klasične šale na moj račun. U formu sam morala da se vratim zbog obaveza prema troje starije djece koja imaju domaće, kontrolne i prohtjeve. Nisam imala luksuz da se žalim i odmah sam upala u mašinu. Moram da funkcionišem kako bi mi kao velika porodica postigli sve tokom dana – rekla je ona.

Podsjećamo, Mirka s partnerom Vujadinom ima četvero mališana, a za najmlađu članicu porodice su izabrali ime Anika.

No, obaveze oko djece nisu jedina stvar koja utiče na Mirkin dobar izgled. Naime, ona je u jednom od intervjua otkrila kako se nakon tri prethodne trudnoće vraćala na željenu kilažu.

– Moj doručak nekada bude dobro kvalitetan, pa tu budu i jaja i neka šunka sa strane. Ali gledam da onda ne jedem hljeb uz to. Ručak, uglavnom, bude meso s nekim salatama ili riba, ja sam neko ko proba svašta. Večera stvarno treba da bude apsolutno lagana, da, kada pojedete večeru, ne osjetite da ste je pojeli. I najbolje bi bilo da večerate do sedam, osam sati uveče. Ili najbolje da idete da spavate pa ćete zavarati glad pa ujutru, kada se probudite, može jači doručak – rekla je ona.

(Glossy.espreso.co.rs, Kidsinfo.ba)

Prethodna priča

Istraživanje: Roditelji strahuju da će im sinove ismijavati zbog igranja s igračkama "za curice"

Naredna priča

Mame blogerice pišu za Kidsinfo: Fizički izgled nakon porođaja nije prioritet

Najnovije iz Celebrity roditelji

-->