fbpx

Andrijana Vujović, vlasnica profila „Kućna devojčica“: Svi detalji s proslave petog Nikolijinog rođendana

Ako je suditi po broju pratitelja, Instagram profil @kucna.devojcica jedan je od najpopularnijih na našim prostorima, ali i šire. Naime, više od 300 hiljada ljudi svakodnevno prati zanimljive objave koje svjedoče o svakodnevici mame Andrijane Vujović i njene simpatične kćerke Nikolije.

Posljednjih dana Andrijana na svom profilu objavljuje fotografije s petog rođendana kćerke Nikolije koja je za ovu priliku nosila rozu haljinu princess kroja.

Srećan dinav dan. Na znam šta bih prije izbacila. Jedan od najsrećnijih dana. Hvala svima koji ste bili uz nas tog dana – napisala je, između ostalog, ponosna mama ispod objava.

Podsjećamo, Andrijana je o majčinstvu nedavno govorila za naš portal.

– Majčinstvo je nešto najljepše na svijetu, ali nije nimalo lako. Mnogo je odgovornosti, brige, neprospavanih noći i stresa. Imali smo s Niki i situacije u kojima su se pojavili zdravstveni problemi, koji su, hvala Bogu, iščezli…. ali u tim momentima život stane. Ništa nije više bitno osim nje i nikada nisam mislila da neko može tako da se voli. Osim toga, to šta su najljepši momenti i potpuna sreća shvatite tek kada dobijete dijete. Biti roditelj je i najljepša i najteža uloga – kazala je tada.

Cijeli intervju s Andrijanom pročitajte ovdje, a u nastavku vam donosimo neke od fotografija s Nikolijine rođendanske proslave.

(Kidsinfo.ba)

Prethodna priča

Predstava "Dječak sa koferom" u subotu otvara Mali MESS

Naredna priča

Recepti za sedam jela: Mama četvero mališana predlaže šta da kuhate za ručak

Najnovije iz Rođendani

-->