fbpx
Processed with VSCO with a4 preset

Andrea Tomašević Kolenda: Sretan ti veliki prvi moja najljepša životna odluko

PR menadžerica, novinarka i influenserica Andrea Tomašević Kolenda na svom je Instagram profilu objavila fotografiju kćerke i sina, a povod je prvi rođendan najmlađeg člana njihove porodice.

Hej zlatni dječače, moja najljepša životna odluko, ispunjenje si sna toj ljepotuški sa tvoje desne strane. Da samo znaš koliko te željela… Hvala ti što si nam obogatio svaku sekundu života i što si nestvarno dobar i umiljat dječak. Sretan ti veliki prvi – napisala je ponosna mama.

Podsjećamo, Andrea uz sina Danija ima i stariju kćerku Enu. U jednom od intervjua Andrea nam je otkrila kako je Ena reagovala kada je prvi put vidjela brata.

Svi su me zamolili da snimim Eninu reakciju kada vidi brata. Ipak, kada upalite kameru od telefona ne možete neke stvari doživjeti onako na pravi način, više ste fokusirani na snimanje, tako da sam odlučila da ovaj put ne palim kameru, bar prvih nekoliko minuta, dok ne vidim kako će ona da reaguje. Prvih pet minuta je dobro otplakala od sreće i nekog silnog uzbuđenja i onda je tako do kraja dana stajala pored kreveta i pratila njegove facijalne ekspresije. Sve joj je bili prilično čudno. Za one koji su me zamolili sam snimila samo nekoliko minuta njene reakcije i to sam postavila na Instagram profil, te izmamila suze na oči svih emotivnih žena koje me prate. Ena se i sedam dana poslije rođenja brata ne odvaja od njega, stalno ga posmatra, sve joj je čudno i novo. Mogu da kažem da će to biti jedna velika, velika ljubav jer je silno, zaista silno željela da dobije brata – kazala je ona tada.

(Kidsinfo.ba)

Prethodna priča

Fox in a box slavi peti rođendan: Najbolja zabava za djecu i roditelje

Naredna priča

Naomi Campbell o majčinstvu u šestoj deceniji: Imam dijete iz snova

Najnovije iz Rođendani

-->