fbpx

Maja Šuput: Voljela bih imati još jedno dijete

Poznata pjevačica Maja Šuput uživa u majčinstvu. Naime, ona je prije nekoliko mjeseci sa suprugom Nenadom dobila sina Blooma, a nova životna uloga ju je, kako je otkrila u jednom od intervjua, u potpunosti ispunila.

Naime, Maja ne krije da je svjesna svojih godina, ali da bi, uprkos tome, voljela da dobije još jedno dijete.

Prvo i osnovno imamo moje godine. S druge strane sam oduvijek osjećala da će tako biti, ali to je samo zato što sam ja jedinica. Meni nikad niko nije falio, pa mislim da će i mom djetetu biti u redu. Ali sad sam prvi put u životu razmišljala kako bi bilo lijepo, a to još nisam nikome rekla, imati još jedno dijete. Nikada dosad nisam mogla zamisliti da možeš nekoga tako voljeti. Mislila sam da žene lažu zbog novina, da to moraš reći jer si mama. Ali ja ne mogu zamisliti kako opisati nekome ko nema dijete, kako možeš da voliš sopstveno dijete. I samo zato sam razmišljala kako bi bilo lijepo imati još jedno, pa da ovako volim još nekog. Ali opet, ne mogu jer imam sto godina. Ali s te strane ljubavi bih prošla još jednom kroz to, no svu tu ljubav ćemo dati Bloomu pa ćemo svi eksplodirati od ljubavi – rekla je ona za IN magazin.

Otkrila je i zašto je sinu dala ime Bloom.

Zamisli da se moje dijete zove Darko, ne ide to. Pogledaj Blooma, on izgleda kao Bloom. Ja kada sam to objavljivala, rekla sam Nenadu da će sljedeća tri dana gledati eksplozije, reći će da nismo normalni, da smo ludaci i tako je bilo. I nakon tri dana više ništa, svi samo ispituju i zovu je li Bloom dobro – ispričala je pjevačica.

(Telegraf.rs, Kidsinfo.ba)

Prethodna priča

Mame blogerice pišu za Kidsinfo: Savjeti za uvođenje nemliječne ishrane bebama

Naredna priča

Sara Bero: Dobra strana moje borbe su srećna i zadovoljna djeca

Najnovije iz Celebrity roditelji

-->