fbpx

Bh. manekenka uživa u trudničkim danima: Čekamo krunu naše ljubavi

Dalila Tufo-Konjhodžić, jedna od najtraženijih bh. manekenki, očekuje prvo dijete, a za magazin “Azra” je govorila o trudničkim danima.

Naime, ona je, između ostalog, otkrila kako i kada je saznala da je trudna.

Relativno rano, na samom početku trudnoće. Ja sam prosto imala osjećaj. Osoba sam koja ne pije kafu. Jedne prilike sam otišla kod mame, koja je u tom momentu pravila kafu, toliko mi je zamirisala da mi je mama rekla: “Ti si 100% trudna”. To je samo ojačalo moj osjećaj da jesam i, naravno, na kraju je potvrđeno pregledom – kazala je za ovaj medij.

Ne krije da jedva čeka da se porodi jer će beba, kako je istakla, biti prava kruna njene ljubavi sa suprugom Jasminom. Dalila smatra da nije previše zahtjevna trudnica, a ističe da se nije suočila s nekim posebnim strahovima kada je o trudnoći riječ.

Ne želim da čitam niti slušam ničija iskustva. Svaka trudnoća je individualna i ja samo želim da uživam i da ne razmišljam ni o čemu osim o danu kada ćemo upoznati plod naše ljubavi – kazala je.

Podsjećamo, Dalila i Jasmin su se jedno drugom na vječnu ljubav zavjetovali u aprilu 2019. godine.

– U trenutku kada sam Jasminu prilazila s ocem osjećala sam se nestvarno, gotovo da sam počela plakati, ali sam se suzdržala. Definitivno ću pamtiti ovaj dan kao najljepši u životu. Zaista sve je bilo savršeno, pravo vjenčanje iz bajke – rekla je ona.

(azra.ba, Kidsinfo.ba)

Prethodna priča

Žene biraju “chantalle”: Važno je koristiti kozmetiku od prirodnih sastojaka

Naredna priča

Škola glume za djecu i mlade na sceni Teatra kabare Tuzla

Najnovije iz TRUDNOĆA

-->