fbpx
/

Porođaj u bolnici u kojoj je rodila Meghan Markle: Leona Paraminski otkrila pol bebe

Poznata glumica Leona Paraminski (41), koju smo zavoljeli kroz ulogu u seriji “Senke nad Balkanom” i njen suprug Tin Komljenović očekuju prvo dijete, a ona je za Gloria.hr otkrila da je riječ o djevojčici.

Naime, Leoni je termin 25. avgusta, a zanimljiva je činjenica da će se poroditi u  Santa Barbara Cottage Hospital, bolnici u kojoj je kćerku rodila Meghan Markle.

Imam vrhunsku njegu, a u dogovoru sa doktorom sama biram kako ću roditi. Iako sam prije mislila da ću na carski rez, sada želim da porođaj bude prirodan, u vodi. I inače sam ljubiteljica mora i bazena, plivanje me opušta pa sam ga praktikovala i tokom trudnoće. Formu sam održavala i hodanjem, te vjerujem da sam zato dobila samo osam kilograma – rekla je Leona.

Podsjećamo, ona je ostala u drugom stanju zahvaljujući medicinski potpomognutoj oplodnij o čemu je, takođe, javno govorila.

– Odlučila sam se za medicinski pomognutu oplodnju, a preko svoje maserke sam saznala za jednu zagrebačku polikliniku. Prošlo ljeto sam prvi put otišla na vantjelesnu oplodnju i vratila se u Ameriku, ali postupak nije uspio. Bilo mi je to vrlo teško i frustrirajuće, pogotovo zbog toga što mi niko nije znao reći zašto ne mogu ostati trudna, pa da problem nekako riješim. Tri mjeseca kasnije pokušala sam ponovo. Nisam imala nikakva očekivanja, ali 23. novembra sam u jeku korone ponovo došla u Hrvatsku i 7. januara, baš na 36. rođendan moje sestre Ines, ponovila transfer. Ovoga puta uspješno. Bila sam u nevjerici i plakala od sreće – rekla je, između ostalog, ona.

(Gloria.hr, Kidsinfo.ba)

Prethodna priča

8 kreativnih igara koje će zabaviti djecu tokom vrelih dana

Naredna priča

Ljubica Katava Crnogorčević za Kidsinfo: Radujemo se proširenju porodice

Najnovije iz Celebrity roditelji

-->