fbpx
/

Mirka Vasiljević o četvrtoj trudnoći: Želim da rodim djevojčicu

Poznata glumica Mirka Vasiljević, koju smo zavoljeli kroz ulogu u filmu “Mi nismo anđeli 2”, očekuje četvrto dijete. Ona je za magazin Story.rs otkrila da priželjkuje djevojčicu.

Djevojčica je dugo moja želja, ali isključivo zbog Adrijane, naše buntovničke princeze. Odlično se slaže s braćom, ali s godinama među njima razlike će se sve više primjećivati, želim da ima nekoga s kim može da se poistovjeti i podijeli ženski problem – rekla je ona.

Naime, Mirka s partnerom Vujadinom ima kćerku i dva sina, a svi članovi porodice su s oduševljenjem prohvatili vijest o trudnoći.

Dugo nisu znali. Bila sam oprezna jer nisam željela da odu negdje i ispričaju dok ne vidimo da li je sve u redu i dok mi sami ne osvijestimo da ćemo uskoro dobiti bebu, a ne dijete njihovog uzrasta. Kada smo im napokon kazali za trudnoću, oduševili su se. Vrlo su pažljivi prema meni, ne daju mi ništa teško da podignem. Stalno me pitaju da li sam dobro, a uveče provjeravaju zašto je stomak manji nego ujutru. Mislim da će beba biti pravo osvježenje i da ćemo joj se Vujadin i ja na potpuno drugačiji način posvetiti jer smo zreliji i iskusniji – rekla je.

Mirka je otkrila i to da novi član njihove porodice stiže u septembru.

(Story.rs, Kidsinfo.ba)

Prethodna priča

Pedijatrica Zagorka Vidović za Kidsinfo: Kako i čime očistiti začepljen nos kod beba?

Naredna priča

Napravite sami: Čarobni napitak holivudske dive za blistavu kožu lica

Najnovije iz Celebrity roditelji

-->