fbpx

Na korak do ostvarenja sna: Poznata glumica uživa u trudničkim danima

Poznata glumica Leona Paraminski (41), koju smo zavoljeli kroz ulogu u seriji “Senke nad Balkanom” i njen suprug Tin Komljenović očekuju prvo dijete.

Buduća mama ne krije koliko uživa u svakom trenutku blagoslovenog stanja, te je s pratiteljima na Instagramu podijelila fotografiju na kojoj je trudnički stomak u prvom planu.

Rastemo – napisala je Leona kratko ispod fotografije, te najavila da beba stiže uskoro.

Podsjećamo, poznata glumica je otvoreno govorila o tome da je ostala trudna zahvaljujući medicinski potpomognutoj oplodnji.

– Odlučila sam se za medicinski pomognutu oplodnju, a preko svoje maserke sam saznala za jednu zagrebačku polikliniku. Prošlo ljeto sam prvi put otišla na vantjelesnu oplodnju i vratila se u Ameriku, ali postupak nije uspio. Bilo mi je to vrlo teško i frustrirajuće, pogotovo zbog toga što mi niko nije znao reći zašto ne mogu ostati trudna, pa da problem nekako riješim. Tri mjeseca kasnije pokušala sam ponovo. Nisam imala nikakva očekivanja, ali 23. novembra sam u jeku korone ponovo došla u Hrvatsku i 7. januara, baš na 36. rođendan moje sestre Ines, ponovila transfer. Ovoga puta uspješno. Bila sam u nevjerici i plakala od sreće – rekla je, između ostalog, ona.

Otkrila je i to kako izgledaju njeni trudnički dani.

– Mučnine su mi, srećom, prošle nakon tri mjeseca. Imam lijepu, mirnu i urednu trudnoću. Super se osjećam, imam energije, jedem sve, posebno sladoled koji jedem u enormnim količinama. Uživam u ovom posebnom razdoblju u životu – rekla je ona.

(Kidsinfo.ba)

Prethodna priča

Nataša Bekvalac: Tajna savršenog izgleda u petoj deceniji

Naredna priča

Kreativnost će ih oduševiti: Deset zanimljivih obroka za djecu

Najnovije iz TRUDNOĆA

-->