fbpx

Kako djeci ispuniti vrijeme i učiniti ljeto zabavnim?

Ljeto je konačno stiglo! Kako djeca, tako i roditelji, obradovali su se ovom ljetnom raspustu kao nikada do sada. Period pandemije koji je iza nas i potpuno drugačija percepcija nastave i škole kod mnogih su izazvali jako puno stresa i frustracija.  Sada kada je sve to iza nas, konačno možemo da odahnemo. 

Ipak da ljeto ne bi prošlo u gledanju televizije, surfanju i igranju video igrica, djeci je potrebno ponuditi i neke druge aktivnosti. Ljeto trebamo iskoristiti za što više boravka na otvorenom, druženje sa prijateljima i porodicom, bavljenje sportom i otkrivanje svijeta oko nas. Pored toga djeca trebaju zadržati osnovne radne navike i odgovornost prema svojim obavezama, tako će se mnogo lakše vratiti u školske klupe.  Stoga je bitno odabrati neku aktivnost u kojoj će djeca prvenstveno uživati, a svakako nešto i naučiti.

Ako se pitate kako svojoj djeci upotpuniti ovo ljeto, da nauče nešto novo ali da se ipak zabave, mi imamo rješenje. Pridružite nam se i postanite dio Brainobrain programa.

Brainobrain program je inovativno-edukativan program za razvoj kompletne ličnosti djeteta. To je prvi program koji koristi NLP metode prilagođene djeci. Program koji pored intelektualnog razvoja djeteta uz pomoć mentalne aritmetike, razvija i osobnost, te samopouzdanje kod djece kroz NLP i kreativan rad.

Program je namijenjen djeci od 4 do 14 godina i sastoji se od deset nivoa. Svaki nivo traje 3 mjeseca, a susreti se održavaju jednom sedmično u trajanju od 120 minuta. Nastavu vode certificirane trenerice koje nastavu čine zabavnom, te je prilagođavaju uzrastu i interesovanju djece.

Kreativne radionice, NLP, engleski jezik, mentalna aritmetika, mozgalice, kvizovi i druženje sa vršnjacima – sve to u jednom program! Da, u Brainobrain programu. Neka ovo bude vaš ljetni izazov.

Upis je u toku u svim centrima u Sarajevu. Tenutno važi popust od 20% na prvu članarinu za upise u mjesecu junu i julu. Broj mjesta u grupama je ograničen, stoga požurite i prijavite se na vrijeme. Osigurajte svom djetetu učenje kroz zabavu i igru sa vršnjacima!

Za prijave i više informacija posjetite našu web stranicu www.djeca.eu ili nas pozovite na broj telefona 033/637290.

Dobro nam došli!

Prethodna priča

Poznata glumica otkrila da je prije tri mjeseca rodila kćerku: Ona je početak ostatka mog života

Naredna priča

Majčinstvo: Bh. voditeljice o najljepšoj životnoj ulozi

Najnovije iz VIJESTI

-->