fbpx

Interijer: Ovako izgleda dom jedne od omiljenih turskih glumica

Iako je poznata po tome što svoj privatni život nastoji držati daleko od očiju javnosti, turska glumica Berguzar Korel je napravila izuzetak.

Naime, ona je na svom Instagram profilu objavila fotografije na kojima se može vidjeti kako izgleda njen porodični dom u kojem živi sa suprugom i dva sina.

Podsjećamo, ona sa suprugom, također glumcem Halitom Ergencom ima dva sina, starijeg Alija i mlađeg Hana koji je rođen u martu prošle godine.

Glumica se nedavno na svom Instagram profilu oglasila povodom rođendana starijeg sina.

– Dragi sine, Sunce moje… Uz tvoju dozvolu pišem ovo. Tebi je danas 11 godina. Kad si došao na svijet jednoj mladoj ženi si dao najveću titulu majke. Ispunjena neopisivom srećom, rasla sam uz ovaj osjećaj koji nikad prije nisam doživjela ni znala. Uz tvoju ljubav, znanje, milost prema svakom živom biću… svaki dan sam s tobom nešto naučila. Hvala ti za sve. Prije 11 godina u 22:38 na svijet si došao i otvorio svoje velike crne oči i pogledao me, a nisi ni zaplakao. Moja želja je da tokom cijelog života budeš zdrav, nasmijan, sretan i kada god ti zatrebam samo gledaj u moje oči. Da te Bog uvijek čuva – napisala je Berguzar u svojoj objavi.

(Azra.ba, Kidsinfo.ba)

Prethodna priča

Emotivna poruka Lejle Filipović: Mama je uvijek tu za tebe

Naredna priča

Savjeti stručnjaka za sigurnije i zdravije ljeto

Najnovije iz VIJESTI

-->