fbpx

Milica Kokotović: Emotivna poruka za sinov rođendan

Poznata bh. voditeljica Milica Kokotović na svom je Instagram profilu napisala emotivnu poruku povodom četvrtog rođendana sina Stefana.

Srećan rođendan ljubavi naša… Da si zdrav, veseo i nasmijan zauvijek. Mazo naša, sve si nas promijenio i obogatio neizmjerno. Tvoja ljubav je posebna i neodoljiva. Da uvijek velikim i čvrstim koracima ideš kroz život – napisala je, između ostalog, ona ispod porodične fotografije.

Podsjećamo, Milica sa suprugom Markom ima i starijeg sina Filipa koji će ove godine krenuti u prvi razred.

Filip je bio zreo, čini mi se, i s godinu dana. S osam mjeseci je propričao i toliko realno rezonuje  sve oko sebe, da me svaki dan iznenađuje svojim zapažanjima, prijedlozima i  kritikama. Primijeti sve ono što mi ne padne ni na pamet. Pritom je jako veseo, obožava društvo i prepun je ljubavi. I on i Stefan. Obojica su maze prave. Mlađi je, naravno više razmažen, ali raduje me što i sad kao mali imaju poštovanje prema suprugu i meni kada kažemo da nešto ne može. Dobro, bude ponekad malo ubjeđivanja, ali ne vrište, ne histerišu, ne prave haos oko nečega što je rečeno da ne može ili da se ne smije – rekla je ona u intervjuu za naš magazin.

(Kidsinfo.ba)

Prethodna priča

Interijer: Zavirite u luksuzni porodični dom Justina i Hailey Bieber

Naredna priča

Na koga dijete liči? Jednostavno rješenje nedoumice koja muči većinu roditelja

Najnovije iz Rođendani

-->