fbpx

Luksuz od 28 miliona dolara: Ovako izgleda dom Jennifer Lopez

Nije tajna da je Jennifer Lopez jedna od omiljenih, prije svega, pjevačica, a zatim i glumica današnjice.

Uspjeh u poslu kojim se bavi joj je, osim slave, donio i mogućnost da uživa u luksuznom životu. To, između ostalog, podrazumijeva i činjenicu da Jennifer, poput brojnih poznatih kolega, posjeduje nekretnine u različitim dijelovima svijeta. Jedna od tih nekretnina je svakako i imanje koje je Jennifer platila 28 miliona dolara, a koje se nalazi u Los Angelesu.

Naime, riječ je o kompleksu koji je inspirisan stilom francuskog sela, a nalazi se u Bel Airu u Los Angelesu. Jennifer ga je kupila od glumice Sele Ward.

Kuću sa sedam spavaćih soba i 13 kupatila površine 13.932 kvadratna metra prvobitno je dizajnirao arhitekta Samuel Marx 1954. godine. Kada je 2003. godine dom preuzela Sela Ward, izvršena je opsežna obnova kako bi se stvorio smirujući prirodni ambijent koji odgovara okruženju. Vanjski dio uključuje mnogobrojne terese, umjetnički studio/kuća za goste, fontane i svečane vrtove, povrtnjak, bambusovu šumu, vinograd, pagodu sa kaminom, amfiteatar sa sjedećim mjestima za 100 osoba, teren za mini golf, paviljon sa kuhinjom/roštiljem, bazen sa spa prostorijom i ribnjak s pješčanom plažom.

U nastavku pogledajte kako Jenniferin novi dom, u kojem će živjeti sa sinom i kćerkom, izgleda.

(Foto: idesignarch.com, Kidsinfo.ba)

Prethodna priča

Sabrina Tubić u svijetu mode: Šta nosim poslije porođaja

Naredna priča

Alma Musliović, mama dvojice dječaka: Moje tajne za ljepotu

Najnovije iz VIJESTI

-->