fbpx
/

Goca Tržan ne krije emocije povodom kćerkinog rođendana: Boli to što sam ti sve manje potrebna

Poznata pjevačica Goca Tržan se na svom Instagram profilu oglasila povodom 14. rođendana kćerke Lene, te napisala emotivnu poruku.

Od trenutka kada sam te rodila tvoj rođendan je postao mnogo važniji od mog jer se na ovaj dan, zapravo, moj život promijenio iz korijena. Znaj da si mi donijela radost, da bih na putu do ovde svaku svoju grešku ponovila da bih kao nagradu dobila tebe. Znaj da boli to što sam ti sve manje potrebna, da boli što postaješ velika, da je užasna pomisao da ćeš praviti iste greške i da će te boliti… I da znaš da te njuškam i ljubim tajno kad zaspiš i ne možeš da me braniš i tjeraš me od sebe. I da mi i dalje mirišeš kao moja beba, da si i dalje moja… I rasti, osamostaljuj se, budi dostojanstveno i zdravo ljudsko biće, voli ljude i svijet oko sebe čak i onda kada ti daju samo razlog da ih prezireš, znaj da će sve biti dobro čak i onda kada duboko patiš, čuvaj svoje zdravlje i pomaži svima onima koji su nemoćni, budi svoja jer ćeš moja zauvijek biti. Srećan ti rođendan. Voli te majka i ponosna sam na tebe – napisala je Goca.

Podsjećamo, Goca je nedavno prošla kroz još jedna proces medicinski potpomognute oplodnje, o čemu je javno govorila.

– Nemamo naročite vijesti za sada, ali makar mogu da kažem da nosimo najbolje iskustvo od svih dosadašnjih. Nisam znala da može da prođe tako glatko i prijatno. Prag je centar za ljude koji se liječe od steriliteta i podaci kažu da mnogima uspijeva – rekla je ona za srbijanske medije.

(lepaisrcena.mondo.rs, Kidsinfo.ba)

Prethodna priča

Sara Džodžo Stevović: Poznata blogerica predstavila drugog sina i otkrila ime

Naredna priča

Arhitektica Belinda Pušić za Kidsinfo: Kako urediti sobu za djevojčicu i dječaka

Najnovije iz Celebrity roditelji

-->