fbpx

Sloboda Mićalović o kćerkama: Nekad pristanem na njihovu igru i pustim ih da misle kako su me nasamarile

Iako su poznati po tome što svoj privatni život drže daleko od očiju javnosti, glumački par Sloboda Mićalović i Vojin Ćetković su napravili izuzetak, te za srbijanske medije govorili o kćerkama.

Naime, njih dvoje imaju blizanke Milu i Veru.

Nastojim da ih vaspitavamo onako kako su Vojina njegovi roditelji i mene moji. Da li to umijem i mogu, druga je stvar, ali jako to želim. Odrasla sam u maloj sredini, Vojin takođe, pa je samim tim mnogo toga drugačije. U malim mjestima je sve “ušuškanije”, dok je Beograd daleko suroviji, ali one su ovdje rođene, ovo je njihov grad. Srećom, one su stamene djevojčice. Vidjećemo šta im je život pripremio, a ja se nadam da će biti blag prema njima – rekla je Sloboda.

Otkrila je i šta je glavna čar činjenice da imaju blizankinje.

Vera i Mila uvijek rade jedna za drugu, nikad jedna protiv druge, što je meni divno. Međutim, baš zato autoritet mora da bude veći, ali i tu primarnu ulogu ima povjerenje. Nekad pristanem na njihovu igru i pustim ih da misle kako su me nasamarile, da bih im ojačala samopouzdanje, pa i povjerenje. Moji roditelji su u mene imali beskrajno povjerenje i zato sam, kada bih napravila nešto što ne treba, osjećala užasnu grižu savjest – kazala je.

Podsjećamo, Sloboda i Vojin su u braku od 2008. godine.

(Hellomagazin.rs, Kidsinfo.ba)

Prethodna priča

Hranite se kao šampion: Jelovnik Novaka Đokovića

Naredna priča

Sara Džodžo Stevović: Poznata blogerica predstavila drugog sina i otkrila ime

Najnovije iz Celebrity roditelji

-->