fbpx

Fokus na detaljima: Zavirite na 1. rođendan kćerke Naide Kundurović Zečević

Poznata voditeljica i TV producentica Naida Kundurović Zečević prije nekoliko dana proslavila je prvi rođendan kćerke Aje.

Ako je suditi po fotografijama koje je objavila na svom Instagram profilu, ponosna mama je fokus stavila na jednostavne, ali unikatne detalje, a rođendanskom žurkom je dominirao mali indijski šator.

Zanimljiv detalj jeste da mi je jedna divna gospođa iz Beograda poslala pjesmu za Aju, koja je meni jedan od najljepših poklona koji sam dobila povodom Ajinog rođenja. Ja sam došla na ideju da to isprintamo i odlučili smo da ide na lan – rekla je Naida za Bonjour.ba.

Podsjećamo, povodom kćerkinog rođendana Naida je na svom Instagram profilu napisala emotivnu poruku.

– Posebne emocije naviru dok se sjećam 10. i 11. maja prošle godine. Pripreme pred odlazak u porodilište, stomak veliki, a Eso i ja se bodrimo i plešemo jer smo uvijek furali svoju dobru vibru i energiju, bez obzira što je tada korona već uveliko zakucala na svjetska vrata. Oslikavamo sunce našoj djevojčici na zidu, kreiramo i stvaramo, igramo se kao i prvog dana kada smo se upoznali, gradeći svoj dom. To jutro, pred carski rez, snimala sam izlazak sunca i s tolikom vjerom se osmjehivala znajući da će #sunčevadjevojčica biti jako svjetlo koje će nas obasjati, kao i sve koje upozna tokom života. Aja je upravo to ovih godinu dana. Hvala Bogu na svemu. Volimo te naša djevojčice – napisala je ona.

Pogledajte neke od detalja s Ajinog prvog rođendana.

(Kidsinfo.ba)

Prethodna priča

Bh. brend Design of happiness: Cilj nam je da usrećimo svako dijete

Naredna priča

Magistrica pedagogije Aida Čorbo za Kidsinfo: Odgojni principi za sretno i ispunjeno djetinjstvo

Najnovije iz Rođendani

-->