fbpx

Kidsinfo preporuka: Proizvodi u koje je uloženo puno ljubavi, volje i truda

Ako ste od onih osoba koje posebno cijene ručni rad, a pri tom ste u potrazi za savršenim bebećim poklonima, ali i onim za pripadnike starijih generacija, predlažemo vam rukotvorine Šeherzade Ćosić. Naime, Šeherzada je iz Teočaka, a na početku razgovora za naš portal  otkriva kada i kako se javila ideja da se počne baviti ručnim radom.

Šeherzada: Ručnim radom sam se počela baviti prije, otprilike, dvije godine, a najveća motivacija bila su mi moja djeca. Prvo sam počela raditi stvari koje ćemo sačuvati za uspomenu.

Kidsinfo: U čemu pronalazite inspiraciju?   

Šeherzada: Inspiracija nekako dolazi sama od sebe. Imam puno ideja u glavi, ali vremena nemam baš toliko da bih ih sve realizovala.

Kidsinfo: Ukoliko biste proizvode koje imate u svojoj ponudi trebali da predstavite u kratkim crtama, šta biste o njima rekli?

Šeherzada: O svojim prouzvodima bih prvo rekla to da su rađeni s puno ljubavi, volje i truda. Za svaki proizvod izdvojim maksimalno vremena, te znam i po nekoliko puta prepravljati da bi to ispalo baš onako kako treba.

Kidsinfo: Gdje i kako svi zainteresovani mogu pogledati, a zatim i naručiti Vaše proizvode?  

Šeherzada: Svi zainteresovani naše proizvode mogu pogledati na Facebook profilu @Raznovrsni kutak Sejla ili na Instagram profilu @Sejla.handmade. Dostavu, većinom, vršimo na teritoriju BiH, ali smo nekoliko puta slali i u inostranstvo.

Kidsinfo: Imate li u planu da u skorijoj budućnosti dodatno proširite trenutnu ponudu?

Šeherzada: Ponuda se koriguje stalno u zavisnosti od toga šta kupci traže i u planu nam je da u nju  uvrstimo nove proizvode kako bismo povećali naš mali biznis.

Kidsinfo: Možete li nam napisati nešto više o materijalima koje koristite za izradu proizvoda?

Šeherzada: Proizvodi su, većinom, od drveta, puffy vune i drugih materijala. Trudim se da nabavimo što kvalitetniji materijal kako bi i sam proizvod bio kvalitetan. Materijale uzimamo u raznim radnjama jer je teško naći sve na jednom mjestu. Najviše uzimamo u Fediju i zadovoljni smo kvalitetom.

Kidsinfo: Koji je Vaš najprodavaniji proizvod?

Šeherzada: Teško je reći koji proizvod nam je najprodavaniji, ali nam je baby program definitivno najpopularniji. Vezice za pipu, dekice, kutije za prvo šišanje…

Kidsinfo: Ko su Vaši najčešći kupci?

Šeherzada: Naši najčešći kupci su mlade mame ili, pak, osobe bliske mladim mamama koje im žele kupiti unikatan poklon za babine.

(Kidsinfo.ba)

Prethodna priča

Danas isplata dječijih dodataka i naknada porodiljama za mjesec april

Naredna priča

Žirafa Sophie je najpoznatija igračka/ glodalica za bebe

Najnovije iz VIJESTI

-->